Szia Zsebkuty!
Most már sinen vagy, csak csomagolnod kell. Van még egy jó Krétai utikönyv, nem tudom, hogy kapható-e. Vince útikönyvek sorozatban.Térkép is van hozzá. Ha nincs még utikönyvetek, ezt tudom ajánlani. Elég régi kiadás, de jó.
Kösz az ötletet,majd utánanézek!Volt esetleg valaki Makrigialoson az Artemis apartban?Bask néven a fotóalbumban van pár kép róla,de aki fotózott nem nagyon fórumozik,jól tudom?Ha valaki volt,kérem jelezze milyen volt a szálló.Árak is érdekelnének.kösz elõre is.
Sziasztok Noni, Zsebkuty és a többi szerencsés Kréta-utazó!
Kétszer volt szerencsém látni álmaim szigetét...ami iszonyatosan kevés volt, de egy életre magához láncolt. Nincs az a szörnyû szervezés, repindulás vagy bármi, ami indokolhatná, hogy lemondjatok a Kréta-élményrõl!
Valóban igaz, hogy európa bölcsõjének nyugalma száll beléd az elsõ levegõ szippantással, és megszûnnek létezni a problémák, vagy legalábbis negyede annyira sem izgat, mintha itthon lenne. (a legutóbbi alkalommal, tavaly hazafelé 5 órát késett a gépünk, szinte végig beteg voltam a nyaraláson és 39 fokos lázzal mentünk el tömegközlekedéssel Stalisból Rethimnonba) És ha ezt elõre tudtam volna, akkor is elmegyek, mert megérte!
Kitartás, csomagolás és fel a fejjel, Kréta mindenért kárpótol!
Sziasztok Noni, Zsebkuty és a többi szerencsés Kréta-utazó!
Kétszer volt szerencsém látni álmaim szigetét...ami iszonyatosan kevés volt, de egy életre magához láncolt. Nincs az a szörnyû szervezés, repindulás vagy bármi, ami indokolhatná, hogy lemondjatok a Kréta-élményrõl!
Valóban igaz, hogy európa bölcsõjének nyugalma száll beléd az elsõ levegõ szippantással, és megszûnnek létezni a problémák, vagy legalábbis negyede annyira sem izgat, mintha itthon lenne. (a legutóbbi alkalommal, tavaly hazafelé 5 órát késett a gépünk, szinte végig beteg voltam a nyaraláson és 39 fokos lázzal mentünk el tömegközlekedéssel Stalisból Rethimnonba) És ha ezt elõre tudtam volna, akkor is elmegyek, mert megérte!
Kitartás, csomagolás és fel a fejjel, Kréta mindenért kárpótol!
Eddigi tapasztalataim alapján tökéletesen egyet értek veled, a világ közepének is kikiáltanám, annyira szuper hely, de azért most megkukkantjuk egy kicsit Korfut is...aztán ki tudja, jövõre talán megint Stalis...
Egy picit irigyellek, de csakis pozitív értelemben...csodás nyaralást Neked, addig meg kitartás, hamar eltelik a hátralévõ "néhány" nap!
Egyébként hogyan és hová mentek?
Eddigi tapasztalataim alapján tökéletesen egyet értek veled, a világ közepének is kikiáltanám, annyira szuper hely, de azért most megkukkantjuk egy kicsit Korfut is...aztán ki tudja, jövõre talán megint Stalis...
Egy picit irigyellek, de csakis pozitív értelemben...csodás nyaralást Neked, addig meg kitartás, hamar eltelik a hátralévõ "néhány" nap!
Egyébként hogyan és hová mentek?
Kicsur
köszönöm , idén - a változatosság kedvéért ( kb 15.alkalommal) Stalis-ba / Katrin Hotel / megyek
Szia Antero!
Hú, ez a szám ledöbbentett...csúcs!!!!Nem tudok mást mondani! Teljesen igazad van, ha bejött, a jóhoz ragaszkodni kell! Mi a Cactus Beach-ben voltunk, de legközelebb is odamennék, nekem nagyon bejött. A Katrinról már hallottam, de nem találkoztam vele a stalisi séták során...lehet, hogy nem felénk volt. Továbbra is kitartást...
Antero!Nem akarok kekec lenni és még nem is jártam Stalisban,de miért mindig oda?Biztosan szuper,de nem gondolod,hogy mást is érdemes lenne megnézni,hisz carpe diem!vagy annyira megragadt a hely szelleme,hogy nem enged el?
Sziasztok!
Én is jártam Stalisban. Sõt a Cactus Beachnél is, kíváncsiságból besétáltunk az udvarára. Tényleg nagyon kellemes hely, hangulatos. Azért vannak még ezenkívül is jó helyek Krétán, érdemes azokat is kipróbálni.
Antero!Nem akarok kekec lenni és még nem is jártam Stalisban,de miért mindig oda?Biztosan szuper,de nem gondolod,hogy mást is érdemes lenne megnézni,hisz carpe diem!vagy annyira megragadt a hely szelleme,hogy nem enged el?
OK , ne is legyél
De ; igazad van ; meg is néztem más helyeket - ennyi idõ alatt volt rá alkalom .
(még mindig ez tûnik - számomra - a legjobbnak -most még
" és még nem is jártam Stalisban, "
..tán egyszer , ha arra járnál , abban a szállodában , és Te is imernéd õket úgy 1-2 éve ; mint én
Látom,mennyire elérzékenyültél és ez egy talpig férfinél nagyon dicséretes,már nem kell meggyõznöd róla,mi az,amit szeretsz ezen a helyen,minden szavad elárulja.Embereket gyógyitok,megtanit a szakma érezni,átélni a szeretetet,átérezni a fájdalmat...Azt kivánom minden kedves fórumtársamnak,hogy ha teheti,utazzon sokat és soha,de soha ne legyen beteg!A magam részérõl pedig nagyon szeretném,ha elmegyek majd,legyen valaki,aki elszór engem valamelyik görög tengerbe.Ez már off lett,bocsánat érte!
Stalida és Mália. Stalis.Két hétig mi is ott voltunk az elsõ krétai utazásunkor, a második pedig délen Ahliába volt, szintén két hétig.Mind a két helyen jól éreztük magunkat,de ezt a kötõdésedet nem egészen értem...Én sok helyhez élénken tudok érzelmileg is kötõdni de a tied nekem magas...
Vagy nem olvastam elégé vissza..?