Stalida és Mália. Stalis.Két hétig mi is ott voltunk az elsõ krétai utazásunkor, a második pedig délen Ahliába volt, szintén két hétig.Mind a két helyen jól éreztük magunkat,de ezt a kötõdésedet nem egészen értem...Én sok helyhez élénken tudok érzelmileg is kötõdni de a tied nekem magas...
Vagy nem olvastam elégé vissza..?
Szia Zsebkuty!
Szerintem Te csak készülõdjél a nyaralásra! A temetést meg felejtsd el!
Még sokszor utazzál és sokfelé! Én is így teszek. Ha lehetne állandóan utaznék.
Jaszasz!Most nézem a neten,Heraklionban 19fok van,bár tegnap állitólag Makrigialosban 28fok volt.Remélem,ha jún.21-én megyünk,nem fogunk ki valami évszázados hidegrekordot?Õs-Krétások,mit szóltok hozzá,Krétán is zsákbamacsek az idõ,vagy talán jún.végén már bizti meleg lesz?Nem akarok én 50fokot,de legalább 35járna.Vagy kár még nyavalyogni?
Sajnos csak most tudok válaszolni a kérdésedre, mert majdnem 2 hónapig beteg voltam (ma jöttem elõször dolgozni) és csak itt a munkahelyemen van számítógép.
A napocskát nem láttam lebukni a tengerbe, pedíg közvetlen a parton laktunk. A fincsi tálat a tengerparti sétányon egy olasz étteremben ettük. Majd keresgélek a fotóim között, talán találok róla képeket.
Árakat valahová felírtam annak idején, majd megkeresem, talán nem dobtam még ki.
Reggelizni néha az Olympio Caféba jártunk, ha lusták voltunk elmenni a boltba vásárolni. Nagyon jó hely, szép nagy adagokat adnak. Ez is a tengerparti sétányon van, majdnem a kikötõnél.
Valcsika!nagyon köszi a sok infót,irtam neked privit.Nagyon sajnálom,hogy beteg voltál,én betegeket gyógyitok,úgyhogy szivbõl kivánok mindenkinek jó egészséget!
Köszi!Mióta utoljára néztem pl.az elsõ oldalt,azóta mégtöbb képet tettek fel kedvenc helyemrõl!Valcsika,mindegyik taverna/gondolom többe is betértetek/szuper?
Az elõbb elfelejtettem, hogy tavaly mi június 16-tól voltunk nyaralni és nagyon meleg volt Makris Gialoson. Még éjszaka sem ment lejjebb a hõmérõ higanyszála 37°C-nál. Ez ugyan az ottaniak szerint is rekord meleg volt ebben az idõben, de nem kell félned, biztosan lesz legalább 35°C idén is legalább nappal, árnyékban.