Hülyén jött ki, nem "fittizni" akartam, csak tényleg nem voltam még ilyen helyzetben. De ha kimegyek megkérdezem neked, oksa?Azt hiszem ez a legegyszerûbb.
Amúgy nem vagyok sértödõs, de igazad van. Most így útólag végigondoltam, ez olyan mintha tõlem kérdeznék, hogy hogyan lehet jármûvet bérelni, hát honnan tudjam. Hiszen van saját kocsim.
Kérdezz bátran bármit, azért vagyunk itt ( legalábbis Én így gondolom) hogy segítsünk egymásnak. Bár sok tapasztalatom nincs még. Tavaly voltam elõször Paralián, de már annyit olvastam erre arra, hogy talán tudok egy-két dologban segíteni.
engem már büntettek meg sisak nélkül, robogóval. minden egyéb szabályos volt. 83 euro.
Azt mondtam nem fogom befizetni mert nincs már ennyi pénzem. Erre azt mondta a rendõr hogy nem engednek ki az országból ha nem fizetem be ( mégegy indok hogy ne fizessem be hihi )
Nem is fizettem be. ez 2 éve volt azóta semmi.
Igazat szólsz.
Most már komplett tervem van a paraliai elsõ órára. Letesznek minket a Caravell nél. Ott várni kell 2 - 3 órát a szobára. Elmegyek és veszek 3 gyrost. Ahogy visszaérek, a csomagokból forálok egy fekhelyet az árnyékban, jobbkéznél kóla , balkéznél gyros. Hátradõlök sóhajtás, falatozás...
huhh de távol van még...