Ha jól emlékszem, akkor úgy általábban 24-01 között zárnak a vendéglátó egységek Nei Poriban. De, ha hajnalig akartok mulatni, akkor Platamonban van zenés-táncos szórakozóhely
És még egy kérdés!!!Tudom hogy pihenni megyek és nem akarok kint netelni,de vannak nagyon fontos dolgok amiért kell nekem a net.Az érdekelne hogy Nei Poriba van-e netkávézó vagy valami lehetõség a géphezjutáshóz.
Reménykedem abban, hogy hosszú-hosszú szálláskeresgélések után talán itt kaphatok segítséget:
Busszal szeretnénk Görögországba utazni (Nei Pori is tökéletes lenne), közvetlen temgerparti apartmanban szeretnénk megszállni.
Miskolcról szeretnénk menni busszal, augusztus 10. után a párommal. Hogy milyen apartmanokat néztem? Hát..... Rengeteget! Tavaly Korfun Sidarin voltunk egy közvetlen tengerparti apartmanban. A szobánk tengerre nézõ volt és 10 méterre a tenger. Lehet ez volt a baj, mert most sem szeretnék már mást!
Lehet velem van a baj...
Legutoljára Agios Petroson a Sokratist néztük, de sajna már nem volt hely.
Az is problémát jelenthet, hogy Miskolcról szeretnénk indulni.
Egy biztos: a nyári szabit Görögországban szeretnénk tölteni!!!!!!
...Tavaly Korfun Sidarin voltunk egy közvetlen tengerparti apartmanban. A szobánk tengerre nézõ volt és 10 méterre a tenger. Lehet ez volt a baj, mert most sem szeretnék már mást!
Lehet velem van a baj...
Nyugi; nincs veled semmi baj! Ennek nagyon rá lehet kapni az ízére, ami nem is lenne baj, csak néha kicsit sokba kerül. Nei Poriban nem fenyeget a 10 m-es veszély, mert jó széles a part.
megértelek mi is úgy keresünk szállást, hogyha nem is közvetlen a parton, de azért lássuk a tengert a szobából, erkélyrõl
Ami biztos, hogy a Dias Zeusz Thomas apartmanja és a Jimakos Tours N3 és N6 számú apartmanja közvetlen tengerparti. Vagyis, ha teljes pontos akarok lenni, akkor ezek a házak elõtt nincs másik ház, de egy utcán, sétányon át kell menni, hogy a lábad a homokba érjen