Jowissa !Ez a 13 pont nekem is nagyon tetszik !Azt hiszem Te durvább vagy nálam,mert késõbb indulsz és már a csónakokat próbálod !Nekem még új fürdõrucim sincs !Viszont ez a gyufa méretû bogár már annyira nem tetszik!
Én is megpróbálkozom feltölteni egy képet!
Az én munkaköröm inkább szezonális jellegû. És sajnos nyáron rengeteget dolgozom. DE egyszerûen az idén nem bírok magammal !!!
Görögországra teljesen be vagyok zsongva! Ez a topic meg aztán....Nem enged engem az utólsó percre hagyni semmit. Na lesek mégegy képet az ujjonan érkezõknek. TERV: legalább úgy bezsongatni õket mint ahogy mi be tudunk zsongani
Ez a kép az Olimposzon készült ( tudom hogy van ilyen topic, de most "zsongatás" folyik ). Ezen pontog lehet felmenni robogóval. Innen gyalog. Kis vízesés, kis tavacska, kis barlang, nagy sziklák, nagy látnivaló, nagy öröm...
kicsit olvass vissza és sok okos dolgot tudhatsz meg. Kb Olimposz, Katerini, Makrigialos, Leptokaria.
Olcsó gyros, robogóval elérhetõ dolgok. Parálián van egy élelmiszerdiszkont mi ott szoktunk vásárolni. A képét majd felteszem. Olcsó Metaxa és Ouzo. Buli, tenger, vásárlás, hõség. Hát kb ennyi. Amit kihagytam, majd a topic-társak leírják még...
JA És képeket várunk ha hazaérsz
Hát te nem semmi vagy az biztos, jó értelembe persze. Ez a képek aztán "étvágygerjesztõ" mármint görögországra. Itt már mindenki bezsong, lassan gumiszoba lesz a topicból . Megjelent egy új betegség "görögláz" és itt mindenki ennek beteg gyógyíthatatlanul
Amit Jowissa is írta érdemes rászánni egy kis idõt erre a topicra, mert nagyon sok hasznos infó van. Ha még mindig lesz kérdésed, akkor kérdezz, annyi klassz és rendes ember van itt, akik szívesen segítennek. Hát csak így lehet kibirni, még eljön a nyaralás, sok klassz ember között akik fel dobják a hangulatot.
Atival nem akarok versenybe szállni, nem itt van a helye, de én sem vagyok kutya. Már jan. végén lefoglaltuk az utat, nyári ruhatár felfríssitve. Nagyjából már csak az útra kell várni, már majdnem meg van minden
Én sem vagyok piskota, de ez normális is, hogy mindenki ennyire várja
IGEN
Annak aki Patra melletti Paraliára megy.
(a honlapon a jobb felsõ sarokban van a GPS koordináta, mellette a guglimap, ahol meg is nézheted a helyet, csak csökkentsd a nagyítást)
Hú Christee!
Ez eléggé rusnya egy állat! Ajánlom nekik, hogy engem messze ívben kerüljenek el, mert akkorát sikítok, hogy hazáig elhallatszik! Még a békától is undorodom, nem egy ilyen tengeri szörnytõl! Jut eszembe, gumimatracot kb. mennyiért lehet venni? Vagy inkább polifomot vegyünk? Kinek mi errõl a tapasztalata? A hajót nem vinném el, mert igaz, hogy száguld, de már a gyerekem sem játszik vele. bryam
Szia Pöpi!
Remélem szerencsésen túl vagy a vizsgádon! Mennyi van még? Vigasztaljon az, hogy egyszer ennek is vége lesz és jön a nyár és megyünk Görögországba! bryam