Megkaptam és be is írtam minden infót a telembe. Most már csak talizni kell kint. Már gondolatban térképek és a sok fényképek alapján már tudom is merre leszel.
Fogós kérdés Minden. Azt hogy van nyüzsgés, közben mégsem. Azt hogy távol vagyok mindentõl, közben mégsem. Azt hogy ezerrel süt a nap, mégse kapok hõgutát. Azt hogy olyan a Mcdonalds (Meki) a tengerparton van és még cigizni is lehet bent . Aztán az hogy akármit megakarok nézni Közép vagy Észak-Görögo.-ban, mindent megtudok közelíteni max 2 órás autóúttal. Aztán imádom a vendéglátó házaspárunkat Kiriakos-t és Anastasiá-t akik tündériek. Imádom még fõtt kukoricát, hajnalban a napfelkeltét, este kiülni a hullámtörõkre (és hallgatni a tengert), imádom a Cocus-t, azt is naon szeretem h az emberek nincsenek elszállva maguktól (kivétel 1-2 hazánfia). Szeretem még a kis hangyákat a konyhánkban, akik szorgosan takarítják a morzsákat, a frissen facsart narancslevet amit a Championban szoktunk megvenni. Szeretek átsétálni Olympic Beach-re este, miközben Delta kanalas fagyit eszek (a diósat ).................
Ezek után mi ülünk tûkön?
Jól összefoglaltad a dolgokat. Sokan szidják Paraliát, hogy nem igazi görög üdülõhely, nincs varázsa stb. Valóban ez nem az a tipikus kis halászfalu, de minden közel van: tenger, hegy, egy csomó látnivaló... És sztem egy külön fogalom a Paralia feeling
Érdekes, amit írsz, hogy néhány magyar hazafi van elszállva magától. Én is így vettem észre.
Szerencsére nálatok hangyák vannak. Mi egy ideig a csótányokkal hadakoztunk az apartmanban. Aztán feladtuk
Sajnos jó magyar szokás a rongyrázás és 20 Ft a zsebben kis királynak érzik magukat egyes hazafiak. De sajna ez van, nem kell velük foglalkozni. Õk nem is a nyaralás öröme miatt mennek,hanem játszák az agyukat.
Sztem is (bár azért nem írtam az elöbb nehogy megkövezzetek) igazából nem görög feelingje van a helynek, hanem inkább egy egyedi paralia feelingje De én úgy vagyok vele, akinek nem tetszik ne nézze (illetve ne jöjjön oda, nem kötelezõ). Én szeretem és ez a lényeg (legalábbis szerintem )