Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 4381
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csöppvagyok
Aktív fórumos
Aktív fórumos
280 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60472 Üzenet linkje2008-05-14 18:11:46 

http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=12175174

Jelöljetek be minket,Jowissa Te is icon_wink.gif

# 4382
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60477 Üzenet linkje2008-05-14 20:03:26 

Ati!

Ez az épület a parti õrség épülete, nem az, amit én mondtam (ha jól látom, ez van a templommal szemben lévõ sarkon, nem?).
Hogy hol leszek? Ott, ahol elõzõ évben, én vagyok a "kalózhajós lány". Bocsi, de csak azért nem mondtam, mert kíváncsi voltam az elfogulatlan véleményedre a kirándulással kapcsolatban, aztán mikor említetted a "magyar csajt", akkor meg már nem mertem...
Szóval ott mindenki megtalál aki szeretne velem összefutni icon_smile.gif

# 4383
Jowissa
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60480 Üzenet linkje2008-05-14 20:13:42  Válasz a #60477. hsz-ra Előzmény #60477

Hello

Huhh. most megleptél. Most teljes káosz van. Majd megkeresem a fényképet, hogy az-e az a hely ahol én jártam: ugyanis több ilyen " leszólítós "( bocsi) vállalkozás is volt arrafelé. Na majd keresek képet.
üdv Attila

# 4384
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60481 Üzenet linkje2008-05-14 20:32:25 

Én az Arianos voltam, de volt egy mellettünk a Nomad és a Dafni is. Ahol a kalózbaba állt, annál dolgozok...MÉgegyszer bocsika, nem akartam "titkolózni". Szóval sztem már bizti összefutottunk, jól leszólítok ám mindenkit icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

DE ha segít, én vagyok a morcos néni aki az ebédet osztogatja a kalózhajós képeknél, amiket feltöltöttem.

# 4385
Jowissa
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60482 Üzenet linkje2008-05-14 20:47:36  Válasz a #60481. hsz-ra Előzmény #60481

Hello
Semmi baj a titkolózással. Legalább mostmár tudjuk hol kell kalózhajózni icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Ja és az egész apartmannak mit kell ajánlani !

Üdv Ati

Ui: örülök hogy lesz egy jobbkezünk Parálián. Panos is jobbkéz, de legalább te jobban el tudod mondani ( ugymond turistaszemmel ) , ha kérdezünk valamit merre , hol találjuk !

# 4386
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60483 Üzenet linkje2008-05-14 20:50:34 

Köszike, nagyon aranyos vagy icon_smile.gif
Szóval ott megtaláltok minden este 18-24 h között, és amiben tudok tényleg segítek.

# 4387
Bryam
Aktív fórumos
Aktív fórumos
434 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60484 Üzenet linkje2008-05-14 20:51:09  Válasz a #60360. hsz-ra Előzmény #60360

Szia Pöpi!
Akkor nagyon klasszra megírtad a szakdogád! Ó! Az államvizsga a legkönnyebb vizsgád lesz meglásd! Arra már nagyon nem is kell tanulni! Nekünk meg /önzõ vagyok / egyenesen jó, ha sokat foglalkozol Görögországgal, annyi jót tusdz, hogy látatlanban megadnám a kitûnõt az államvizsgán! Azért majd akkor is szorítani fogok én is! bryam

# 4388
Jowissa
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60485 Üzenet linkje2008-05-14 20:51:22  Válasz a #60483. hsz-ra Előzmény #60483

icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
# 4389
Jowissa
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60486 Üzenet linkje2008-05-14 20:53:51  Válasz a #60483. hsz-ra Előzmény #60483

Hello Pöpi !

Meg lehet kérdezni mi a szakdogád címe ? Cserébe elárulom az én szakdogám címét !

# 4390
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60487 Üzenet linkje2008-05-14 20:57:18 

Banyek, mi a pontos címe már nem is tudom icon_sad.gif
Valami ilyesmi: A táplálkozási zavarok és a perfekcionizmus kapcsolatának vizsgálata középiskolás tanulók csoportján. Valami ilyesmi kis rövid, lényegretörõ szösszenet...
Olyan jó, hogy szorítotok nekem....Baromira félek az államvizsgától ám, pedig mindig bátor lányzónak tartottam magam. Ati, te milyen témában utazol?
Bryam neked pedig külön köszike, hogy gondolsz rám icon_smile.gif

# 4391
Jowissa
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60488 Üzenet linkje2008-05-14 21:09:12  Válasz a #60487. hsz-ra Előzmény #60487

Az én témám: Az elektromechanikai kísérletek módszertani kérdései a fizikaoktatásban icon_confused.gif

Amúgy van egy jó stresszoldó módszer vizsgára( én sosem bírom megcsinálni, még az elején elakadok): sokat kell tanulni icon_biggrin.gif

# 4392
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60489 Üzenet linkje2008-05-14 21:13:44 

Hát, az pont nem a szakterületem...icon_smile.gif
Fizikából a hátul lehasal a padra és próbálja átvészelni az órát típusú diák voltam. Életem elsõ egyese fizikából volt.
Tanulok én, azzal nincs gond, de ez tényleg fontos vizsga, ezért izgulok. Kicsit elkalandoztunk Paraliától...
Te mikor vizsgázol? Vagy már túlvagy rajta?
De az vígasz számomra, hogy utána egész nyáron kalózkodok.

# 4393
Jowissa
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60490 Üzenet linkje2008-05-14 21:18:32  Válasz a #60489. hsz-ra Előzmény #60489

Énnekem még csak jövõ nyáron lesz a védés. De már most csattogtatom hozzá az anyagot. Az idén vége lett a fizika résznek ( jövõre már csak akkor veszek fel fizika tárgyat, ha nem lesz meg a kreditem ), most egy év általános tanári következik . De mielõtt megkérdeznétek: nem leszek tanár. Több oka eddig is volt, most meg ez a sok tanárverés icon_rolleyes.gif . na mind1, beszéljünk másról. Van egy jó témám : PARALIA icon_biggrin.gif
# 4394
Aladina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60491 Üzenet linkje2008-05-14 21:27:01 

Sziasztok!

LÁtom írogattok ezerrel icon_smile.gif Nagyon helyes! Tisztára lázban égtek már icon_smile.gif
Mi is megvagyunk, majd adok mindig helyzetjelentést.

chrestee köszi a jelölés iwiw-en icon_smile.gif Csak már nincs energiám visszaírni, hulla vagyok.

JÓ éjt!

# 4395
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60492 Üzenet linkje2008-05-14 21:31:59  Re:

kobobe írta:
Szia Petros !

Segíts légyszi !
Mit javasolsz, ha igazi kis görög falvat szeretnénk látni , helyi lakosokkal , Parália környékén hova menjünk ?
Elõre is köszönöm!

Szia Kobobe!

Parália fölött van két tipikus görög halászfalu. Az egyik Makrigialos, ami az utóbbi pár évben igencsak kezd egy turistaparadicsomhoz hasonlítani, bár állítják, hogy megóvják a kis halászfalu imázsát... Fölötte, kb 1,5 km-re található Methoni, ami még kisebb hely, mint Makri. Ez utóbbi aztán igazán nevezhetõ "nagyon csendes halászfalunak" icon_rolleyes.gif . Még északabbra Szaloniki felé található egy kicsit nagyobb település, Eginio. Itt õsszel, szeptemberben többnapos vásárt és népünnepélyt tartanak. Nagyon klaszz dolog. Nappal az egész település olyan, mint egy szellemváros, ahogy eljön az este, parkolóhelyet sem lehet találni!
Maradva észak felé ott van Veria, ami mivel nem a tengerparton van, nem sok turista látogatja, a legtöbben csak átutaznak rajta/mellette Edessába menet. De érdemes megállni 1-2 órára legalább! Nagyon aranyos, zegzugos apró utcácskák hálózzák be a belvárost, rengeteg vendéglátóegységgel, templommal… És persze ott van mellette az ókori Vergina is.
További kis falvak: Elatohori, Szvoronosz, Szfendami, Vrondu…
De ha az Olimposzra mész és nem Litohoro fele mentek, hanem Dion felé elkanyarodtok, ott találtok ókori romokat és egy aranyos, ma is „élõ” kis falut is.
Amúgy én azt tanácsolom, hogy ne az autópályán menjetek, hanem a tengerparti kis úton (ott van Alikes, a sólépárló, stb.) de még inkább menjetek az autópályával párhuzamos országúton, és onnan rengeteg kis mellékút nyílik, lépten, nyomon kisebbnél kisebb aranyos településeknél mind dél fele, mind észak fele Katerinitõl…

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 292 293 294 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu