Szegény Pöpi! Itt az ideje,hogy most neki segítsen valaki !De jó lenne ha tudnánk teleportálni !Valaki feltalálhatná már!
Jowissa !Én is kérek Paralia térképet,please !kristina.kokai@gmail.com
Köszi !Jaj,az a pálmafa !A Cocus Disco legszebb pálmája!
Figyi! Egy kicsit elõrébb valaki leírta, lécci olvass vissza, imádom nézegetni a képeket! Lehet, hogy Jowissa képeit is megvárom, eléggé sokáig fent szoktam maradni. bryam
Augusztusban Paraliára megyünk a Villa Atlantis Apartmanba. Ismeri valaki közületek? Esetleg járt már valaki ott? Paralia új negyedében van, az ottani partnál is vannak hullámtörõ kövek? Valaki azt mondta, hogy ott már nincsenek... (amit nem bánnék).
Orvos: Parálián vagy Kateriniben elérhetõ (a rendelési idõt a helyszínen kell megnézni). Egy vizit kb. 50 Euro, sürgõs esetben házhoz jön, ilyenkor az alapdíjhoz hozzáadódik a kiszállási díj is. Készpénzben kell fizetni, és minden esetben számlát kell kérni, mert a biztosító csak a számlával igazolt összeget téríti meg. Kórház Kateriniben (20 km), röntgenfelvétel készítés legközelebb Thesszalonikiben (50 km) van.
Motorkölcsönzés: Robogó kb. 30 Euro/nap ártól, "B" kategóriás jogosítvánnyal. A 100 cm3 feletti motorok kölcsönzéséhez "A" kategóriás jogosítvány szükséges.
http://www.utazas.info/gorog/html/index.php?content=city2
Ezen a honlapon találtam. Még kutatok, ha olyant találok, akkor berakom. bryam
Na még egy kicsi kedvcsináló:
Parália közelében, Makrigialos felé haladva egy tengeri sólepárló található. A hely kettõs funkcióval bír, a hófehér domb látványa mellett a gyógyulni vágyók is megtalálják számításukat, hiszen az ottani iszap különösen ajánlott mozgásszervi betegségek kezelésére, regeneráló, vitalizáló hatása van. A tengerpart levegõje, a sós tengervíz és a napfény kifejezetten erõs gyógyító hatással bír légzõszervi-, és bõrbetegségek esetén is.