Idén szeptember elején indulunk kedvesemmel görögországba (diákok lévén) paraliát néztük ki elsösorban az olcsósága miatt. (kb 40e huf- busszal/fö) (zeus travel).
Kerlek titeket segitsetek egy kicsit informálódni
Járt már valaki a Maila apartmanházban? Ha igen legyszives irjatok rola velemenyt vagy ha valakinek lenne kepe azt nagyon megköszönnem
Kb árakat tudtok mondani? Értem ezalatt a motorbérlést illetve a vizisportokét.. apropo olvastuk hogy lehet buvarkodi ezt probalta mar valaki kint? (nagyon szeretnenk kiprobalni)
Többi kerdesem mar inkabb azzal kapcsolatos hogy szerintetek hol mit erdemes. Gondolok itt arra hogy hol erdemes igazi görög (pitás sültkrumplis zazzikis) gyrost enni.. hol erdemes esetleg vásárolgatni. es azok a helyek amelyeket mindenképp kerüljünk. (Minnel konkretabban sajat tapasztalat után)
Hello
kedves új vendég! Reméljük gyakori látogató leszel itt a totyikon. Olvasd végig a fórúmot nagyon sok mindenre választ kapsz.
Gyros: mindenkinek máshol ízlik. ára 1,5 - 2 euro. Amúgy a gyrosok kb 20 méterenként vannak a belvárosban , kintebb 30 méterenként. Éhen halni már nem fogtok !
JA ÉS KÉRDEZZ MEG ITT AKÁRKIT: A LEGJOBB HELYRE MENTEK. Aki nem ezt mondja kiközösítjük, és a Pöpiapartmannban nem kap csak sátorhelyet !
A csudát, csak egy gumimatracnyi helyet kap! Lécci ne osztogasd Pöpi Apartmanját! Még mindig nem vagyok fennen a naptáron? Súlyos mulasztás! 10 fotó a megbocsátás díja!
Már fent vagy
Nem fogom mindig fotózni mert a moderátor bácsi széttör az én fejemen is egy modera-bonbont .
De ma este 11 kor felteszem ha már nem lesz új jelentkezõ