Megkaptam,reggel meg is fogom nézni,mert most még csak mentem! Köszönöm!
Mindenkinek Kalinihta=Jó éjszakát!
Ja!És szerintem az álmainkat tudjuk irányítani!
Azt mondták itt kell jelentkezni a grafikus utazólistába való bekerülési igénnyel. Nem tom jó helyen járok?
Én Aug 12-26 között leszek jelen (legalábbis reményeim szerint), a fent nevezett településen. A szállásadó épületem megnevezése: Anna-Rita
Szép napot, sziasztok!
Két hét múlva már Szerbiában robogok...Tartanék már ott....Még elég távolinak tûnik.
De amint kiértem ígérem nyomok fel egy képet a partról, hogy tudjátok mi a helyzet...
Hát az a beszélés kicsit még túlzás de pár szót mondatot tudok és fejlesztem a tudásomat..itt találtam rá olyan oldalakra,szavakra,mondatokra amiket tudok tanulni...kivan nyomtatva és ha idõm engedi akkor tanulok(bár most abból nincs túl sok)pl most a számokat tanulom h szépen görögül tudjak majd rendelni :$
Én most (egy hónapja) hajtok egy nyelvtankönyv sorozatot. Ellinika tora a címe, és állítólaga Katedra nyelviskolában lehet rá szert tenni... Nekem idén kell megtanulnom "rendesen". Én beszélek, mint egy hülegyerek. Állítólag félálomban és becsiccsentve "perfekt" vagyok görögbõl
Sztem baromi nehéz nyelv, szenvedek vele, minta fene, de sok rajzfilmet nézek, meg filmeket. A rajzfilm ebbõl a szempontból jobbnak tûnik.
Hát igen mikor az emberben már van egy kicsi minden nyelvet perfekten beszél
Én kerestem tanárokat is..De amelyik közel volt az drága volt és nem engedhetem meg maganak
Aki olcsó volt az meg nagyon messze volt..igy képzem magam..amennyire tudom..Elég ha turista szavakat,mondatokat tudom