Akkor rossz hírem van, mert apró halak is vannak Szerintem nem vészes, fürdeni, úszni nyugodtan lehet tõlük, de ha a lányod viszolyog, akkor talán a kevés is sok.
Maresz!
Én azt vettem észre, hogy többnyire akkor jöttek a lábamhoz a halak, ha kicsit felvertem a lábammal a homokot a vízben. Aztán ahogy leülepedett, megint elmentek.
Egyszer viszont sikerült felmérgesítenem egy rákot, az jött is felém az ollóival...
Sziasztok!
Bár már régóta látogatom ezt a lapot, de még nem írtam ide csak információkat gyüjtögettem. Már két alkalommal voltunk a párommal Görögországba-Paralián és mind a kettõ csodálatos volt, de most szeretnénk kipróbálni Nei Porit is. Augusztus 26-án fogunk indulni és ugyan láttam már képeket róla, de elég régiek (2004-2005) voltak. Miután tudom hogy sokat válltoznak a nyaraló helyek szeretnék egy-két új infót szerezni róla. Ha valaki tudna segíteni, megköszönném.
Ha pontos helyeket, éttermeket tudátok ajánlani-hova menjünk, hova ne- stb... azr is megköszönném.
a www.hellasz.hu fõoldalon van két fõ topik, a Beszámolók és a Fotóalbumok, azok alatt találsz frissebb információkat, képeket
Az éttermek megitélése változó. Mivel egyik évrõl a másikra változhatnak a tulajdonosok, ezért elõfordulhat, hogy ami tavaly jó volt, az idén gyengébben muzsikál és fordítva. 2006-ban a sétányon lévõ egyik étteremben ettünk nagyon jókat és ezért 2007-ben egybõl ott kezdtünk. Ott tulaj váltás volt és sajnos meg sem közelítette az elözõ évi gasztró éményünket
Amennyiben a tavalyi hozzászólások közt nem találtál, akkor úgy tûnik, hogy Te leszel az aki az elsõ információkat hozza eme szállásról
A képeket elnézve, jó helyen van (pár lépésre a központtól) és a szobák is elég korrektnek tünnek.
Nagyon kellemes utazást,jó nyaralást kívánok neked és a családnak.
Már csak 3 nap De jó nektek. Mindannyiunk nevében köszönjük a sok-sok infót,segítséget és kívánom,hogy sok szép élménnyel gazdagon térj vissza a fórumozókhoz/haza Hellaszhoz/
Üdv
Katus
Kedves Angi85!
Mi is a Georgiosban leszünk és mi is akkor megyünk , amikor ti!
Sajnos én sem tudok róla sokat, mert Nei Poriba most megyek elõször.
De a halottak alapján roszz nem lehet.Majd meglátjuk!
Nagyon szép nyaralást kívánok nektek is és akkor kint találkozunk!
cilla, Katus, elizin,
Köszönöm a jókívánságokat és...ugyan nincs mit
Az biztos, hogy jó lesz, hisz újra Görögöhonba lehetek-lehetünk
Visszaérkezésemkor - ami még messze van - természetesen szállítom a friss információkat, árak