télen is lenne munka mivel egyik szakmám villanyszerelõ és mint emlitettem rengeteg épitkezés van, másik szakmám hálózat üzemeltetõ szal netcafét is nyithatnék
Engem hogy szólít? Hát ez egy nagyon nehéz kérdés. Mindig azt mondja olyan a fejem, mint egy cicának. Cica+görög kicsinyítõ képzõ=Cicaiki ez lennék én, meg moro mou. Ha Juditnak hív, akkor ott már nagy baj van, jön a letolás. Mikor meghúztam a kocsi oldalát, akkor pl a keresztnevemen szólított
Ugorj át Katerinibe Jay este 9 felé..tele van szebbnél szebb láyokkal...
Bátor vagy, az biztos. A görög imádja a külföldi turistát, csak alkalmazni nem nagyon akarja õket szezonon kívül, vagy én vagyok csak ennyire borúlátó? Amíg a szakmádban lesznek kint görögök, addig nem fognak egy magyart választani helyette sztem, ez a rohadt nagy valóság.
Egyébként már majdnem itthon is ez a dörgés a pasikkal,mármint hogy 30éves kor elõtt nem igazán érettek !
Persze sok kivétel van !Csak itt is egyre gyakoribb!
jaja, meghúztam. Nem ugrott félre az oszlop... Az apósom kocsija volt szegény:) Életem elsõ (és eddig utolsó) balesete volt, ami annyiból állt, hogy éppen súroltam az oszlopot, a lökhárítón látszott egy karcolás. De amit kaptam érte...Pedig aztán a fiúk jobban be szokták horpasztani, mint én.
utitársam volt õ is egyedül jött de hogy ma még nem láttam kénytelen leszek egyedül lemenni Katerinibe mondjuk 7km azt lehet lesétálom de gondolkozok még rajta