Ez a kedvencem,csak nekem nem sikerültek túl jól a képek róla !Csöpp !Ez tök jó ötlet!
Keressünk valami helyet ahol tudunk egymásnak üzenni,és 30 év múlva együtt jót derülhetünk rajta,amikor már Pöpinek jól mûködik a hotel,nekem meg a dizsi,valakinek gondolom étterem és így tovább!
Jaj gyerekek! nagyon pörgetitek a témát, próbáltam visszamenni az elõzõ hozzászólásomhoz, de fél óra után se találtam.
Az üzengetést jó ötletnek tartom, és lenne egy ötletem: Jaystorm, ha már úgyis kinn vagy (amiért nagyon nagyon irigyellek), lerakhatnál egy füzetet a Caravelben, jó vastagot amibe minden Hellaszos írhatna, és aki késõn megy ki, mint mi kiírhatna belõle néhány érdekes üzit, h feldobja ide. És persze csak mi tudunk róla, tehát ez nem a Caraveles vendégkönyv lenne. Hanem mondjuk Panostól kellene elkérni. Ellenvetés?
Irigyelni ne irigyelj, mert ha voltál már ilyen kapcsolatban (nem egy hétig, hanem mondjznk néhány évig ), akkor tudod, hogy nagyon sok nehéz üggyel jár együtt...Na de nem nyafogok, én boldog vagyok ebben a kapcsolatban (hát még milyen boldog leszek 2 hét múlva...)
Üdv mindenkinek:)
Szegény Panos,remélem nem csuklik túl sokat !Viszont tényleg õ lenne a jó megoldás,mert Caravelbe mindenki menni akar .Valaki koktélozni,valaki megismerni Panost !Egy páran lakni is oda megyünk !Szóval? Pöpi! Ne nyafogj,mert elverlek!
Nem nyafogoooooooooook....De igen, ez van. Tanulni kell, akkor Pöpi=hisztis.
Panos meg örül, mert akkor forgalma lesz a jó híre miatt, hogy jövõre építtetheti a másik apartmant...