Persze a kagyló az fontos, de sztem úgy lesz, hogy jöttök elsõ nap, szóltok, hogy vagytok, aztán másnapra hozom a szajrét. Én is lassan csicsikálok már, anyum fõzött nekem egy tányér tejbegrízt, és benyomtam az egészet Most alszom rá egyet..
Csak még annyi kérdésem lenne, hogy simán be lehet menni vagyvan valami nyitvatartás. Köszi
Na most már tényleg megyek 5 kor riadó.
Jó éjt mindenkinek.
Jay te meg érezd jól magad és helyetünk is tombolj!!!!
Imi
Most már tényleg lépek, Nem egyszerû elszakadni tõletek. Ezt nem gondoltam volna, de nagyon jó érzés ennyi rendes ember között. Remélem barátságunk továbbra is meglesz nyaralás után és tartjuk a kapcsolatot mindenkivel. Aztán egy közös talit itthon jó lenne összehozni.
JayStorm! Végig néztem a képeket, elsõ kérdésem, hogy mi az a sok feket pont a tengerben? A második: Az iszapfürdõ az a keskeny fekete valami, ami olyan széles, mint egy úttest! Mennyiért lehet most bérelni qwadot? Még nem vezettem, de most azt is szeretném kipróbálni! Szép képek! Köszi: bryam
Nem tudom eldönteni, csak apró fekete pontoknak tûntek, azt hittem, hogy halászháló szerûség! Én még kicsit kalózkodom, aztán lepihenek én is! Még vissza-vissza nézegetek!
Sajnos csak most jutottam gépközelbe. Eddig tanultam mert holnap is lesz 2 vizsgám.
Én is nagyon szeretem a kagylókat, csigákat! Remélem találok majd valami szépet!
Az út második felét mi a jövõ hét kedden fogjuk befizetni és pénzt váltani is akkor fogunk.
A levestésztával leöntött valami tényleg nagyon finom. Kóstoljátok meg! Ha a kinézete nem tetszik csukott szemmel egyétek!
Megyek én is aludni, úgy látom már nincs senki.
Jó éjszakát és szép álmokat Nektek!
Adri
Most lett vége a buluinak.- Kicsit beittunk, a vámmentes boltban vásárolt ouzóból és metaxából. Sajna minr delfogyott de majd feltültöm a készleteket. Idén nyáron hazafelé görögbõl.
Christee persze akkor jön,amikor már mindenki alszik !Én dolgoztam !És sokat kellett visszaolvasnom !Én vagyok az,akinek semmi sem édes !Minden csokit szeretek,az ét csokitól kezdve a marcipánig,szóval senki nem tudott még nekem olyat adni,amire azt mondtam volna,hogy túlzás!
Én vettem tavaly leköhögött fánkot,de megérte a pénzét !Bryam! Senki sem válaszolt neked a cigis kérdésre !Én nem dohányzom,de mintha Athénba láttunk volna nagyon olcsó cigit! Még néztük is hogy miért ilyen olcsó!
Helgaeszter !Nem tudom még jössz e ide közénk,de nem válaszoltál a régebbi privi üzimre !Pedig azt hiszem volt benne kérdés is!
Na megyek!De holnap leszek!!!!
Baklava az nálam szinte jöhetne minden nap,viszont Zorbasban is ettem egy fini édességet !Csokis álom a neve !Rakok róla fel képet,bár lehet nem lesz a legjobb!!!