Én sem túráztatom magam nagyon most a testméretemhez kapcsolódó problémákon (dehogynem....)majd vizsgák után lemegy amit felszedtem. Csöpp, sztem megérdemeljüka csokit!
Köszike elvagyok Ez az államvizsga teljesen lehangol. Én mikor valami vizsgára készülök, nem tudom túlélni csak édesség segítségével.
Nagyon várom már a nyaralást, de ezzel szerintem itt nem vagyok egyedül...
Ilyen állapotban nem nagyon fogsz látni minket, mert hiába mondja Jowissa hogy mindig isznak, nagyon hamar abbahagyják. Jowissa igazi mászkálós lélek, és lelkibeteg lenne ha valahová nem tudna menni mertmásnapos. Általában a legnagyobb ivászat utólsó este van. A robogózás miatt sem szoktak iszogatni csak esténként.
Én sem vagyok ám egy alkesz típus...egy koktél, aztán annyi. Nem baj, majd kitalálunk valami más közös programot.
Te is depi vagy ettõl a sok tanulástól? Komolyan én már nagyon befordultam, félnek tõlem úgy nézek ki mint egy zombi... No nem baj. Már csak 11 nap.
Hellóka!
Sajna nem tudom megnézni JAY képeit, azt írja hogy már nincs a szerveren, lehet a küldõ törölte, vagy lejrát a tárolási idõ Hogy tudom õket megnézni én is? Nagyon kíváncsi lennék rá, hiszen tavaly mi is ezen voltunk.
Jay! Lehet vmi tenni ??? Köszi!
A fõ probléma, hogy már kellene aktívan tanulnom, de nem megy. Még az ülök felette, de nem megy a fejembe fázisban vagyok.
Fõleg mert akibe szerelmes voltam itt hagyott. Szóval ez most összejött.
De nembaj majd görögbe minden helyrejön!
Az az érdekes,hogy én hiába ittam alkoholt Paralián,sosem voltam másnapos !Nem tudom,hogy a levegõ teszi e vagy sem !Pedig ugye 2 óra alvásokkal,még ki sem pihenhettem a bulizásokat !Már el is felejtem lassan milyen érzés végig táncolni egy éjszakát !Ma viszont beburkoltam egy egész tábla étcsokit munka elõtt!
Helló örülök hogy találkozhatok egy bajaival a cheaten.Hogy hívnak.Hol laksz?Mi Sükösdiek vagyunk de többet vagyunk Baján.Hova jársz tanulni.Én Szent Lászlós(11. osztály) diák vagyok.
Én bélás voltam,most érettségizem!
Tudok pár emberrõl a szent laciból,akik jönnek Paraliára,ráadásul abban az idõpontban,amikor mi is megyünk.Neveket nem akarok ideírni.De pl. F.R.