Igen Pöpi, Ati nekem is furi nem ilyen szokott lenni, reméle is, hogy nincs semmi gond mokamesterünknek. Fel tudja ám dobni a hangulatot. Mostanában ritkán ír.
Már nagyon várjuk, hogy menjünk és hogy téged megkeresünk. Biztos jó lesz. Olyan jópofa lesz, hogy elutezunk kb. 1100 km-t és majd ott találkozunk kint. Vicces, de jó értelembe magyarok találkoznak görögben . De nagyon jó lesz, várom már 13 nap nyugalom, végre és már nem is kell olyan sokat várni. De neked nagyo keveset kell már.
Ha így folytatom akkor még Rossmanos párnám se lesz,azóta sem volt idõm venni,pedig jó lenne!
Jay !Azért remélem megért egy látványt a Gold !Ja!És az étcsoki nem hízlal !Vagy ha egyszerre egy táblát megeszem akkor igen?
Mi megnéztük a párnát, de nekünk nem tetszett, viszont volt gumicsünak 2000 Ft -éert, de ezt Szolnokon láttuk. Ha jól emlékszem te pesti vagy. Ha mész ilyen párnát venni, akkor megkérhetnélek, hogy megnéznéd, hogy van -e gumicsónak és milyen árban???Mi már néztük az Aréna Plazaban a Rossmannban de nem volt
Hát a párna valóban nem valami jó, nekem sem tetszett.
Pöpi !
Jól értem most Én ezt ?
Te reggeltõl hajókázol a csoportokkal délutánig. Este 6-tól pedig szervezed a következõ csoportot 12-ig........
Nem semmi , jól birod! Írd meg légyszi mennyi a program ára ! Terveim szerint 4 hét múlva találkozunk .
A múltkor én is gumicsónakot kerestem. Neten nézegelõdtem és a Vaterán rábukkantam egy eladóra aki mindenféle felfújhatós dolgot árul. Azt írta minden terméke vadonat új, nem használt és dobozában adja. Az árak szerintem jók. Ha gondolod nézd meg. Ha rámész a Vatera oldalára és beírod a keresõbe, hogy gumicsónak egybõl kiad rengeteget. Biztosan megtalálod melyik eladóról beszélek! Ha megvan nézd meg a felhasználó egyéb termékeit. Itt kiadja az összes felfújható dolgot amit árul.
Szia Kobobe!
Jól értetted...Azért nem olyan durva a dolog, szeretem ezta munkát, imádok emberekkel/emberek között dologzni. Na meg szeretem ha én irányítok, ha lehetnek új ötleteim, ha változnak a feltételek és alkalmazkodni kell Egy szóval szeretema kihívásokat, és sztem naponta 60-70 ember elvárásainak megfelelni és színvonalas programot nyújtani nagy kihívás.
Remélem is, hogy meglátogattok majd! A program ára idén úgy néz ki 20 euro lesz, benne minden (ebéd, italfogyasztás). Tegnap már indult a hajó, igaz csak 6 turistával, de rögtön elsõ nap delfineket láttak a mázlisták. Ezek még a figyewlemfelkeltõ "reklámút" kategóriába tratoznak így szerzon elején, hogy vegyék észre már megy a kirándulás
Üdv mindenkinek!
Imi sztem kint is tudtok jó áron ilyen felfújható mütyürkéket venni (matrac, csónak stb)
Szia Pöpi! Mi is szeretnénk majd a kalózhajót kipróbálni,hol kell arra a progira jelentkezni és befizetni?Bár a Dunán!!! volt korábban tengeri betegségre utaló tünetem,de az már vagy 10 éve volt.Szerinted merjem kipróbálni?
Helena nálam tudtok majd jelentkezni. Ha adsz mail címet átküldöm neked a programot. Képeket a hellsz.hu-n Arian kalózhajós kirándulás albumnál tudod megnézni. Én a fõ utcán leszek az iskolával szemben Paralián, egy nagy kalóz baba áll kint az üzlet elõtt, ahol megtaláltok engem.
Nyugodtan próbáld ki, a hajó fából készült, nem dobálják nagyona hullámok. Ha mégis rosszul éreznéd magad, nem kell visszafelé "szenvedned", elviszlek haza Paraliára kocsival. Szerintem kellemes kis progi, érdemes kipróbálni, meg aznapra az ebéd is meg vcan oldva