Vagyis prüszkölsz
Én is szoktam; ha néha megfordítják bennem a borjút anyuci kedvenc okos csemetéi én sem nagyon fogom vissza magam.
Ahogy a mûvelt túrkevei paraszt mondaná: idõnként körbe kell pisálni a telket
Köszi a reagálásokat a pargai szállásokra. A honlapon elég sokat megnéztem. Esetleg ajálani tudna valaki apartmant név alapján? Vagy melyik részen érdemes keresni (strand közelség stb?)
Válasz H.apcinak az utazási irodás topikban beszéltekre:
Nem tetszik h.apci a leonidas. Nekem kritétium: max. 1-2 emelet magas legyen, ne modern, görög stílusú, kicsi, családias, nagy zöld kertben, hangulatos (ne modern) szobával. A többi mind nem számít.
Már csak a Mare Blue maradt, ami ilyen, ami tetszik.
Innen néztem ki õket és itt találod az Odyssiát is, itt láthatod, hogy a kettõ nagyon hasonló, szóval, hogy erre a stílusra "bukok".
Mindeképp Lambiban szeretném és nem máshol.
Nem a szállás volt a mondandóm lényege, hanem a módszer. Majdnem minden jobb szállást megtalálsz több - kisebb, nagyobb, komolyabb és kóceráj irodánál, ráadásul közel sem egyforma áron! Amit írtál, az pl. ITT (gondolom egyebek mellett) azonnal foglalható minden kérdezõsködés nélkül. Félre ne értsd, ez nem javaslat, csak példa. Jó szórakozást!
Kedves h.apci, ez nekem már közel sem szórakozás, hanem idegõrlés Amit adtál itt linket, ugyanezen a linken találtammeg én is a szállást írtam is hogy ez az egyetlen hotel, amit még tudok közvetlenül foglalni...minden segítségnek örülök, de úgy néz ki, hogy te sem találsz mást, mint én.
Augusztus legvégétõl szeptember elejéig (kb 8-ig) mennénk görögbe, Stavrosra. Mivel a pontos létszám nem végleges, ezért ott keresünk szállást. (autóval megyünk)
Tud ajánlani valaki ott szállást? Kb. 6 fõre. Tavaly az Alexandros Palace Apartmanban voltunk, utazási irodán keresztül. (itt emelném ki, hogy én az apollon travelt mindekinek ajánlom, nekem csak pozitív tapasztalataim voltak velük, már 2x is az õ társaságukkal utaztunk!)
Nem tudjátok véletlenül, hogy az Alexandrosba például kint személyesen lehet szállást foglalni?
Vagy merre érdemes egyáltalán elindulni szállás ügyében?
Sziasztok! aki tud , kérem segítsen. A foglalt idõpontunk elõtt /Sarti/ utaznánk Görögországba, szeretnénk Athént megnézni. Valahol Kamena Vourlán vagy környékén gondoltunk szállást keresni, szerintünk odáig le tudunk menni egyhuzamban, és arról a környékrõl meg nincs messze a kitûzött célpont. Ha valakinek van valami jó ötlete kérem írjon. Gondolom július elején lehet szállást találni foglalás nélkül is, 2-3 éjszakára.
Köszi elõre is.
Nézegettem az itteni szállásajánlót, én nem találtam olyant benne, ami nekünk útbaesne, pedig reménykedtem benne, hátha lesz. Na de majd csak megoldjuk.