Jaj, de régen jártam erre! Hál' égnek megyek ki csoportotkísérni július 21-én! Szóval buli lesz egész 1 hétig! Csöppvagyok, ha jól látom egyszerre leszünk kint! Jáj! ügyelhetek 60 emberre egy teljes hétig, na ez milyen buli!
Már én is néztem,h egyszerre leszünk kint.Sõt egyszerre is indulunk.Te is busszal mész?Lehet összefutunk majd... : )
De tökjó,h csoportkísérõ leszel,én is szivesen csinálnám : )
Ismeri vki a Fedra Apartmanházat?Elõször megyünk Paráliára, és ha tudnátok segíteni, hogy mik azok a dolgok amiket itthonról kell vinnünk és fontosak. Mi a véleményetek az apartmanról?!
Nekem rémlik hogy itt már valaki emlegette ezt az apartmant!
Viszont itt keringett egy ideig leltár,ha gondolod emailben továbbítom,bár lesz benne egy két dolog ami már személyre szabott,de majd igyekszem kitörölni õket !Az apartmanról én most nem tudok mondani semmit,de remélem elõkerül az aki már ismeri!
a hellasz.hu-n a képek között az egyik Paraliai nyaralás képei között ott van a Fedra apartmanház belülrõl és kívülrõl. Sajnos nem emlékszem, h. melyiken, de tuti ott van
erici!!
Mi minden évben csak hozzá jártunk!A templommal szemben állsz és jobbra fordulsz indulj el és ott lesz a jobb oldalon.Nem túl nagy de nagy betükkel kivan írva h Pericles!Teszek fel mindjárt képet:)