Andi én nem azt írtam,hogy ez rossz dolog,de talán az aktualitásával van egy kis gond.Most képzeld, ezt kb 2009 évnek a közepére tervezed,vagy tervezzük az utazást,hát addig pozitívan és negatívan is ezer dolog változhat és bizonyára változni is fog.Akkora lehet,hogy a jegyzeteidnek a
java a kukába kerülhet mert már nem aktuális a dolog,már nem úgy van,
sõt még az is lehet ha élünk,hogy Korzikán találkozunk mert mi változtunk
meg.Szóval érted mire gondolok.Millió összetevõje van egy ilyen parányi 2 hetes utazásnak.Lényegében ezt akartam csak leírni.Itt az élõ precedens:Krétán kezdted és most Kos-on köttök ki...
Értem én, értem, de nem izgat az egész én hirtelen fellobbanó típus vagyok. Ami érdekel azért addig lángolok, míg ki nem alszik az érdeklõdésem, és utána besöpröm a szõnyeg alá. De ez a jó az életben, hogy mindig akad valami, ami felvillanyoz és arra ezerrel rá lehet izgulni. Ha pár napõ múlva mégsem aktuális, akkor sem baj, legalább a keresgélés, beleélés örömet okozott
Lesvos mindeképp lesz!!!!! Ma voltunk könyvesboltban és vettem Kos könyvet, nézegettem Lesvosról is, vannak nagyonjók, de még nem vettem meg, még van idõ. Júniusra tervezem az utat, ez is biztos.
A másik nem titok, de nincs konkrét (eldöntött cél), cikázás mindenféle távolabbi hely között. Ez még nászúttá is válhat
Itthon még nem találtam róla egy tisztességes leírást.Mármint Lesvosról.
Müntyenbe ahogy írod bõ a választék,de az svábúl van és Anyám csak kiskorunkba beszélt hozzánk így.Értettük,de magyarúl válaszoltunk.Ma már pedig kevés vagyok hozzá.Olvasni perfekt ,fordítani zéro.
Legutóbb atosz szerkesztette (2008-06-13 19:17:49), összesen 1 alkalommal
De,de megfelel a te leírásod,csak én is olyan vagyok mint a Vojandi:mindig matatok mint az egér... Ha nem is lángolok,de érdeklõdöm.
Ami meg lesbos-t illeti b-vel necsodálkozz,hogy ma sex a centrum...
A központi kérdés,ugye elvtársak..?
Na ja, mert ha v-vel elfogynak az oldalak, akkor kellenek b-vel is Pl. a németek b-vel nevezik a szigetet a görögök is, ha jól tudom. Talán csak a szégyenlõsebbek mondják v-vel. ?
Matassál csak, kell sok info, ha megyünk, akkor elõtte úgyis beszerzem a vastag útikönyvet, abból még beírom ide a fontos infókat!
Hát igen.Na de se baj, majd matatunk.De félõ, hogy amilyen lángoló vagy, te addigra már a Massai Reservében Kabubit táncolsz egy szafarin Masszai harcosokkal... Persze én is elmennék egy ilyen útra,de ólcsóbb Lesvos,már megállapodtam...tunk.