Õszinte legyek nem figyeltük a neveket,csak néztünk mint az üregi nyúl.Mert ugyi egy picinkét már akkora fáradt lesz a hab tested és agysejtjeid és csak aztvárod,hogy a szobátokat átvegyétek.Térképen végig tudud követni hozzávetõlegesen a legrövidebb fõutvonalat.Hát azon mentek...Ezt elmagyaráztam mi?! De ha világosban mentek a föltáblázás jó és arról nem csak görögül tudók tudják leolvasni.
Enné jobbat nem kapsz,de az idegenvezetõ végig vertyogja az utat és mondja a fontosabb helységeket.Nálunk pampogott,de az utasok egy része a fej leesésébõl itélve már kereste Petõfit...
Köszi a friss infót,nézegettem az accuweathert is,az olyan szép napos idõt igér végig Most még egyelõre azon izgizek,egyáltalán feljutok-e Pestre épségben,mert apa felvisz minket ugyan,dehát annyi minden történhet...reméljük a legjobbakat!!!Mégegyszer kösz,bocs az offért.
Nem értelek miért parázol, gondolj arra, hogy minden csodás lesz.
Én úgy gondolkodom, hogy minden csodás lesz, és meg érdemlem azt a 10 napot. Csak pozitíven.
Nekünk még 66 nap sajnos.
Szia Judithka!Kösz a biztatást!Eddig én szoktam másokat biztatni,de én ilyenkor õrülök meg,elkezdek mindenfélén agyalni...Igérem,igyekszem megváltozni!
Valcsika!Kösz az infót!Nem is gondoltam,hogy Malián és Agios Nikolaos érintésével megyünk! Hát az tökjó!!!Legalább addig is annyi minden szépet látunk,hacsak nonival el nem tereljük róluk a figyelmet...
Málián keresztülmentek, de Ag. Nikolaoszt tényleg csak érintitek emlékeim szerint. Egyébként nagyon szép részeket lehet látni a transzfer alatt. Mi ugyan kora hajnalban mentünk Makri felé, de azért nézelõdtem. Amennyiben az északi parti részt szeretnéd látni a buszból, akkor a transzfer alatt üljetek a busznak a bal oldalába, mert onnan lesz kilátás a tengerre. A déli szakaszt valószínû többet fogjátok úgy is látni, mert kirándulni mentek Ierapetrába.
Stalidán és Málián természetesen keresztül mentek.Ag.Nikolaost is valamennyire érintitek és így haladtok délnek le Ierapetráig és onnan megint keletre amig Makrit elnem éritek.Petrától már a jobb oldalra kellene átûlni ha a tengerperti részt akarod stírõlni.Máláiából csak egy zsufis helyet fogsz látni,kocsival egy párszor átmentünk rajta ,de nem is akartunk még megállni sem a szûk zsufolt fõútvonal miatt.Nikolaosz pedig csak érintölegesen látjátok.Ami szép lehet az az idõszak amikor már a déli részen Makri felé húztok.
Stalidán és Málián természetesen keresztül mentek.Ag.Nikolaost is valamennyire érintitek és így haladtok délnek le Ierapetráig és onnan megint keletre amig Makrit elnem éritek.Petrától már a jobb oldalra kellene átûlni ha a tengerperti részt akarod stírõlni.Máláiából csak egy zsufis helyet fogsz látni,kocsival egy párszor átmentünk rajta ,de nem is akartunk még megállni sem a szûk zsufolt fõútvonal miatt.Nikolaosz pedig csak érintölegesen látjátok.Ami szép lehet az az idõszak amikor már a déli részen Makri felé húztok.
Atosz
De jó hogy kétszer adtam fel... Így mán nyomatékos...
Millió köszönet nektek,kedves bajtársaim!Nagyon rendesek vagytok hozzám,meg sem érdemlem...gondolom,hogy ahogy délnek haladunk,úgy lesz a táj egyre vadregényesebb!
Mália tényleg baromi zsúfolt, mi sem akartunk ott megállni mikor kocsival mentünk Heraklionba, pedig ott van mellette Knosszosz és Festosz után Kréta 3. legnagyobb palotája. Nagyon szép volt szerintem az északi part látványa is, azért is írtam Zsebkutynak, hogy inkább a busz bal oldalára üljenek, mert a déli részen biztosan fognak többet autózni Ierapetra felé, így azt a partszakaszt máskor is láthatja nem csak a transzfer alatt.