Sziasztok!Tudja valaki,hogy Nei Poriból melyik napon van Athénba fakultativ program?Köszi
Irodánkként változó. Van aki vasárnapra idõzití, mert akkor van a fehéregyenruhás zenés õrségváltás. Azonban a a Dias partner EVI Tours állítólag idén csütörtökre tette az Athéni fakultatívot.
Készítettem egy új fényképalbumot - Nei Pori szállás, kaja, stb...2008, június címmel.
Ebben található 6 kölünbözõ apartmanról fótók, ahol már megfordultunk. Valamint étlapok, és bérlésre, vonatindulásra vonatkozó információk.
Szia BRobert!Egy kérdésem lenne!NeiPoriban tényleg sok rák,kagyló és medúza van a tengerarton?Köszike
Szia!
Idén csak két rákkal találkoztam, medúzával egyel sem. Viszont tényleg nagyon sok kagyló van Igaz, a különlegesekért olykor kicsit mélyebbre kell menni, merülni
Yvett!
A magyar szerb határon váltottunk 60 eu-t dínárra, ez nekem elég volt tankolásra, mert gázos s a kocsi, de egy barátom benzinessel volt, neki is elég volt oda-vissza. A macedón szerb határon beváltottunk 10 eu-t autópályára, tankolni itt nem kellett. A szerbeknél eu-val fizettük az autópályát, mert azzal is ki van írva, nem húznak le.
cserrobi
a szállás jó volt, átlagos görög szállás. Mivel közel van egy erdõhöz, nagyon sok szúnyog van, erre készüljetek. Klíma nincs. Olyan szobát próbálj foglalni, ami nem az erdõ felé néz, hanem a kis utcára, mert oda csak kora reggel süt a nap 1-2 órát, utána már nem.
Küldök majd képet, egy párat csináltam.