Köszönet a jó hírért, persze én is bíztam benne, de így a biztos.
Hú, még mennyi idõ.
BRobert, köszönet a képekért, sok új info jött le belõlük. legfõképp, hogy az árak /most még legalábbis/ nem szálltak el tavaly óta.
Szerintem sem érdemes befizetni semmilyen panzióra, mert akkor a választás szabadsága elvész, és ezt kihagyni vétek lenne. BRobert: A beszámolód nagyon tetszik, lenne néhány kérdésem és kiegészítésem a cikkedhez:
Tehát ha évek óta minden utas mondja, hogy a Skiatosi kirándulásnál a városra kellene az összes idõt fordítani, (mi pld.tavaly olyan "mocsok" idõben voltunk, hogy fürödni sem lehetett.) Miért erõltetik mégis ezt a verziót??? Skiatos százszorta többet ér!!! Sajnálom, hogy egyedileg nem nagyon járható ez az út.
Szalonikbe a Fehér torony évek óta zárva van felújítás miatt, mi sem jutottunk be tavaly.
Szerintetek ha robogót bérelek Nei Poriban, akkor meddig tudok elmenni vele? Mármint közeli városokra gondoltam....mi az a látnivaló, város stb.......én Dionba szeretnék menni, de lehet, hogy az már messze lenne vele....Mit gondoltok?
Edina
Sziasztok.
Nem tud segiteni senki? Járt r alaki Nei Pri Lena apartmanba?
És ha voltatok fakultativ kirándláson Athénba errl tudnátok irni? Érdemes befizetni rá?
Valamint ha valaki fizetett be vacsit, arrol tudnae irni? menüválasztásos ennyit tudok, de minden info érdekelne mielõtt befizetnénk.
Gondolom rám gondoltál, mert ha jól láttam Ti is Nei Pori...
No, mi szept 15-én indulunk a barátnõmmel, ketten. Giorgios Apartman, nem közvetlenül a tengerparton van, úgy kb. 200m onnan.
Ti egy picit hamarabb indultok ha jól láttam...de nagyjából egy idõben leszünk ott:) Tök jó!!!
Szerintem sem érdemes befizetni semmilyen panzióra, mert akkor a választás szabadsága elvész, és ezt kihagyni vétek lenne. BRobert: A beszámolód nagyon tetszik, lenne néhány kérdésem és kiegészítésem a cikkedhez:
Tehát ha évek óta minden utas mondja, hogy a Skiatosi kirándulásnál a városra kellene az összes idõt fordítani, (mi pld.tavaly olyan "mocsok" idõben voltunk, hogy fürödni sem lehetett.) Miért erõltetik mégis ezt a verziót??? Skiatos százszorta többet ér!!! Sajnálom, hogy egyedileg nem nagyon járható ez az út.
Szalonikbe a Fehér torony évek óta zárva van felújítás miatt, mi sem jutottunk be tavaly.
Szia!
én is megkérdeztem a Beától ugyan ezt. A gond az, hogy a program így van megrendelve, meghirdetve és mivel nem csak egy csoport megy, így nem lehet megoldani, hogy kimaradjon. Másrész a társaság felének ez a programrész is bejön.
Állitólag egyénileg körübelül ugyan ennyi idõd lenne ott, mert az mert az utolsó komp 2 órával az után indul, hogy az elsõ odaér
Szerintetek ha robogót bérelek Nei Poriban, akkor meddig tudok elmenni vele? Mármint közeli városokra gondoltam....mi az a látnivaló, város stb.......én Dionba szeretnék menni, de lehet, hogy az már messze lenne vele....Mit gondoltok?
Edina
Dion kb 30-40 km-re van Nei Poritól, tehát el lehet menni robogval is. De, ha quadot bérelnétek, akkor célszerû nagyobb köpcentist bérelni az emlekedõk miatt
Szia Robi!
Hogy tetszett Dion? Látom hallgattál rám.
Príma a beszámolód és a képek is.
Üdv: Josza
Köszönöm Josza
Nekem tetszett, fõleg hogy megpróbáltam 3 dimenzióban elképzelni az épületeket. És elgondolkoztam azon, hogy még 2000 év után is milyen tökéletesen láthatóak a mozaik minták.
BRobert köszi a választ. A quadon elférünk ketten? Barátnõmnek nincs jogsija(azt sem tudom, hogy a quadra kell-e, de gondolom igen...) ezért robogó is olyan lenne jó amin ketten elférünk.Esetleg tudnál még olyan látnivalót javasolni, amit ilyen formán megközelithetünk?
Köszi
Edina