Szeretnék érdeklõdni, hogy a Kalliope apartmanban van -e légkondi? Még 21 nap és indulunk Nei Poriba. Nagyon sok hasznos tanácsot írtatok. Köszi Mindenkinek
Szeretnék érdeklõdni, hogy a Kalliope apartmanban van -e légkondi? Még 21 nap és indulunk Nei Poriba. Nagyon sok hasznos tanácsot írtatok. Köszi Mindenkinek
A képek alapján, amiket eddig láttam, nekem úgy tûnk, hogy nincs légkondi és az ajánlatában sem szereplet erre vonatkozó infó
Edina!
Konkrétan mi érdekel a szállással kapcsolatban? Mirõl írjak? Szívesen válaszolok bármire! Képet nem sokat csináltam az apartmanról. Van egy a konyhasarokról, meg egy az apartman külsejérõl, de ugyanazokat megtalálod az Apollon travel katalógusában is. Sok újdonságot nem tudnék mutatni.
Edina!
Az az igazság, hogy én a konyhai edények közül semmit nem használtam, de ha jól emlékszem, van egy fazék, egy lábas, ahány fõ, annyi tányér, evõszeköz és pohár, valamint egy merõkanál és egy fakanál. Én mindenbõl sajátot szoktam vinni és azokat használom, úgyhogy nagyon nem is néztem, hogy mik vannak a "konyhában". TV nincsen egyik szobában sem. Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy vittünk laptopot, amit tele raktunk filmekkel, és este, ha nem tudtunk elaludni, azokat néztük!
A képeket hová küldhetem?