most olvastam át vagy 10 oldalt a fórumból (sajnos megy a munka ezerrel).
Elõször is: BRobert köszi a Dionról szóló választ. Így már könnyebb lesz legközelebb nekivágni.
Másodszor:
Mi voltunk Paleo Poriban (Régi Poriban) a párommal. A falu kb. 8 km távolságra van Nei Poritól. Ebbõl 2 km kikeveredni Nei Poriból és megkerülni az autópályát. A Shell kút után már nagyjából felfele megy az út. Mi felfele stoppoltunk, fel is vettek egész hamar. Gyalog azt hiszem elég keserves lett volna
A falu maga nagyon hangulatos, jó pár év és befektetés, és meg is lesz a második Paleos Panteleimonas. Egyelõre még találkoztunk jó pár romos házzal . A falu közepén van egy jéghideg vizû forrás, és ott van a régi iskola is, ami most kávézó és panzió egszerre. Különben több panzió és taverna is van a faluban. Mikor mi voltunk ezek zárva voltak. Mostanra már biztosan van élet.
Kicsivel fennebb a központtól van egy 5 csillagos resort, amit nagyon szépen megcsináltak. Mivel csak õk voltak nyitva, betévedtünk mi is. Legalább egy frappéra mindenkinek ajánlom, mert csodaszép az egész hely. Amúgy Kiveli Resort a neve.
Lefele gyalog jöttünk, és bár a végére elfáradtunk, de nagyon megérte. Végig csodálatos erdõk mellett jöttünk és nagyon jó illat volt. Rengeteg méhészet van arrafele, amit nem is csodálok.
Kicsit hossúra sikeredett, csak gondoltam leírom, hátha vki kedvet kap, h felugorjon a faluba Sztem abszolút megéri.
Sziasztok.
Lassan eljön a mi idõnk is. Alig-alig jutok ide elolvasgatni az írásaitokat,mert még az indulás napján is dolgozom:(
De köszönöm az infóitokat,a lelkesedésetek már régen ,,rámragadt",ígyhát a készülõdés mellett nem maradt más ,mint a ,,gyomorszorongató,, várakozás.
Mindenkinek aki még nem indult el,kívánok izgalmas készülõdést,aki meg már túl van,annak szép emlékezést a röpke nyári Görög/nyárra.
Sziasztok
Katus
Mindenki a nyaralását tudja irányítani,és nem kell hagyni hogy a kis dolgok elrontsák az ember nyaralását...
Biztos hogy nagyon jó lessz és remélem beszámolsz nekünk akik csak számolgatja a napokat..
Köszönöm,remélem,,, sõt biztos,hogy meglesz és jó lesz!!!
Majd gondolok rátok amikor izzik a lábam alatt a ,,Görög-hon"
Beszámoló is lesz,remélem a képek is sikerülnek majd,
Üdv mindenkinek
Katus
Élményekben gazdag nyaralást kívánok (majd itthon kipihened magad )
Robi!
Nem tudod, hogy a páros ernyõzés mennyi volt? Én úgy szeretném kipróbálni... Egyre inkább tartok tõle, hogy kevés lesz a pénzünk annyi mindent szeretnék csinálni...
Ha Athént megnéznék egyedileg (kocsival) az egész napos kirándulás ugye? Szerinted Bea tud adni nekünk egy térképet kinnt? Valószínû, hogy én vagyok a béna, de igazán jó térképet nem találtam...