Sziasztok. Szeretném megkérdezni,h volt e már valaki nei porin a Panthenon apartmanban, esetleg utazott e már oda a jimakos tours-szal. Augusztusban megyünk és jó lenne tudni róla 1-2 dolgot. Elõre is köszönöm!
Mi pont ma érkeztünk haza. A Jimakos toursról csak jókat tudok mondani. A Parthenon apartman, közvetlenül az iroda mellett van, kb 50m-re a parttól, nekünk is ott volt a szállásunk. A magyarokat általában a legtetején helyezték el. Nekünk az erkélyünk a tengerre nézett. A tulajdonosok nagyon jól beszélnek magyarul, és rettentõ segítõkészek.
Nagy hirtelenjében csak ennyi jutott eszembe, de ha kérdésed van szívesen válaszolok még rá.
Mi is 28-án indulunk Nei Poriba, mi is a Sotiriába Csak mi 4-en + a kicsi lányom megyünk, úgyhogy a 2 szobásat béreltük ki. Nekünk a gyerek miatt kifejezetten ajánlották.
A Dias Zeus lapján Nei Porihoz a Skiathoszi kirándulásra 45/35 euro van írva. Ezzel szemben te 38-at írtál..... most akkor melyik??? (Gondolom, hogy a tied az igaz )
Én is gondoltam rá, hogy saját kocsival megyünk a kikötõig, de Bea lebeszélt róla. És végül a fiúk is mondták, hogy akkor legalább sörözhetnek...
Egyébként a hangulat ugye jó a Dias-nál is ugye?
Nem kell válaszolj, ha kellemetlen, de mennyi pénzt költöttetek kb?
Most olyan jó az euro, hogy inkább jobb itthon kiváltani...
A rántott húsról a férjemnek ugyanaz a véleménye (pedig õ nem vendéglõs)
Közben itthon a kezembe akadt egy Európa atlasz, és tök jól megtaláltam benne mindent ami nekünk kell. Az utat végig tudom nézni (Szerbia, Macedónia, stb) és kinnt is eltalálunk a Meteorákhoz.
Azt hiszem Athént kihagyjuk... Tartok tõle, hogy a gyerek még nem élvezné annyira, nem olyan sok az az egy hét sem, hogy mindenre legyen idõ. Majd jövõre
Mi is 28-án indulunk Nei Poriba, mi is a Sotiriába Csak mi 4-en + a kicsi lányom megyünk, úgyhogy a 2 szobásat béreltük ki. Nekünk a gyerek miatt kifejezetten ajánlották.
Tudna valaki segíteni, hogy milyen a Kalliope apartman?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Judit
Mi két éve voltunk a Kallipoe-ban. Idén a Dorá-ban voltunk, de valahogy jobban tetszett a Kalliope. Mi az elsõ emeleten egy 5 fõs apartmanban voltunk. Semmi különös extra nem volt benne, de jó helyen van. Nagy teraszok vannak, és ahol mi voltunk de.9-tõl nem tûtött be az ablakokon a nap. Ha lahat én oda mennék vissza. Bár jövõre Korfu a cél.