Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2986
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Broadsword
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69022 Üzenet linkje2008-06-30 20:29:12  Válasz a #68966. hsz-ra

Kedves Vitibogi!

Köszi a megnyugtató választ. Mi még nem voltunk Nei Poriban de már nagyon várjuk. Ráadásul az esküvõnk utáni hétfõn indulunk. Talán ezért is a még nagyobb várakozás. icon_biggrin.gif .

# 2987
Lui
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69024 Üzenet linkje2008-06-30 20:38:06  Válasz a #68626. hsz-ra Előzmény #68626

Szia Vitibogi,

Írnál pár sort a Zaharoula apartmanról?

Mi odamennénk (jelenleg foglalva van) 14 fõvel. Nagyon gáz?

Várom válaszod.

Ha esetleg van kép is róla... icon_smile.gif

Köszi:

Lui

# 2988
Gizy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69025 Üzenet linkje2008-06-30 20:40:11  Válasz a #68922. hsz-ra Előzmény #68922

Szia Yvett!!
Mi is 28.-án indulunk valamikor kora este Budapestrõl!A nõvéremék Zuglóbol jönnek értünk Soroksárra, és indulás az autópálya!! icon_lol.gif
Üdv:Gizy

# 2989
Yvett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69037 Üzenet linkje2008-06-30 21:27:27  Re:

gizy írta:
Szia Yvett!!
Mi is 28.-án indulunk valamikor kora este Budapestrõl!A nõvéremék Zuglóbol jönnek értünk Soroksárra, és indulás az autópálya!! icon_lol.gif
Üdv:Gizy

Hali!

Mi meg Erzsébetrõl indulunk, csak elmegyünk a barátainkért Áporkára, és utána indulunk icon_biggrin.gif

Lehet, hogy a határon összefutunk icon_biggrin.gif Ti ott fogtok váltani dínárt, vagy elõre itthon?

Melyik utazási irodával mentek? Mi a Dias Zeusszal.

Üdv
Yvett

# 2990
Adus
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69039 Üzenet linkje2008-06-30 21:43:44  Válasz a #68817. hsz-ra Előzmény #68817

Szia Miracle!

Örülök a válaszodnak! icon_smile.gif Megnyugtattál, hogy a magyarokat a legtetején helyezik el, mert az elsõ emeleti szállás a képek alapján nem tetszett volna annyira! icon_rolleyes.gif Csináltál az apartmanról fotókat? Ha igen, küldesz nekem párat az adelke@vipmail.hu címre? De küldhetsz másról is. Nagyon megköszönném! icon_smile.gif Fakultatív programok közül elmentetek valamelyikre? Ha igen melyikre és milyenek voltak? Láttam,hogy az apartman közelében van a templom. Nem zavart a harangozás? icon_smile.gif

# 2991
Vitibogi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69044 Üzenet linkje2008-06-30 22:06:22  Re:

broadsword írta:
Kedves Vitibogi!

Köszi a megnyugtató választ. Mi még nem voltunk Nei Poriban de már nagyon várjuk. Ráadásul az esküvõnk utáni hétfõn indulunk. Talán ezért is a még nagyobb várakozás. icon_biggrin.gif .
sok boldogságot, sok sikert, és érezzétek jól magatokat
# 2992
Vitibogi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69049 Üzenet linkje2008-06-30 22:15:03  Re:

Lui írta:
Szia Vitibogi,

Írnál pár sort a Zaharoula apartmanról?

Mi odamennénk (jelenleg foglalva van) 14 fõvel. Nagyon gáz?

Várom válaszod.

Ha esetleg van kép is róla... icon_smile.gif

Köszi:

Lui
Szerencsére nem mi voltunk a Zaharulában, hanem a velünk egyszerre utazó család. Azt, hogy ajánlani nem tudom a többi apartmanhoz képest írtam. Ahol õk voltak elszállásolva két studióból összenyitott "apartmant" használtak. Emiatt elég kicsik voltak a szobák. A másik a mi furi volt, hogy közel volt a szomszédos ház. A fürdõ nem volt túl igényes, de amire szolgál arra jó volt (magyarán használható).
Nem akarom elvenni a kedved, mert annyira nem gázos a helyzet, sõt.
Gondolom ti sem ott akarjátok tölteni az egész napot. Aludni viszont az elmondás alapján jókat lehet, mert kényelmesek az ágyak.
Azt mindenképp elmondom, ha mégegyszer Nei Poriba megyek és nem lesz máshol hely csak a Zaharulában, nem fog zavarni.

# 2993
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69075 Üzenet linkje2008-07-01 07:23:54 

Yvett

Meg is lepõdtünk, hogy kevesebb volt a Skiatosi túra ára. Lehet, hogy ez is szezonfüggõ ?
Megkérdeztem a párom, Õ 40-re emlikszik icon_confused.gif A lényeg, hogy nem volt 45.
Mi jól éreztük magunkat a Beával icon_smile.gif
Ketten 2 hét alatt, fakultatívval, egyéb kirándulásokkal, quadozással, ejtõernyõzéssel 750 euro.

# 2994
Smajda
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69102 Üzenet linkje2008-07-01 10:11:33 

Mi jövõ héten pénteken indulunk Nei Poriba és a Giannis apartmanba foglaltunk szállást. Sajnos nem emléklszem pontosan, hogy ott van e légkondi icon_sad.gif
Ha valaki tud valami infót errõl az apartmanról légyszi írjon!!
Elõre is köszönöm!!

# 2995
Gizy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69124 Üzenet linkje2008-07-01 12:41:14  Válasz a #69037. hsz-ra Előzmény #69037

Szia Yvett!
Mi is a Dias Zeussal megyünk! A sógorom ugy tervezi-hiszen õ a sofõr-Hogy euróval ill. kártyával fizetünk! Az információink szerint ez lehetséges! Remélem nem tudjuk rosszúl!
Egyébként Soroksárnak arról a részérõl indulunk ami a kórháznál van! Még a végén kiderül,hogy" szomszédok" vagyunk! icon_lol.gif Üdv:Gizy

# 2996
Yvett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69156 Üzenet linkje2008-07-01 14:35:31 

BRobert írta:
Yvett

Meg is lepõdtünk, hogy kevesebb volt a Skiatosi túra ára. Lehet, hogy ez is szezonfüggõ ?
Megkérdeztem a párom, Õ 40-re emlikszik icon_confused.gif A lényeg, hogy nem volt 45.
Mi jól éreztük magunkat a Beával icon_smile.gif
Ketten 2 hét alatt, fakultatívval, egyéb kirándulásokkal, quadozással, ejtõernyõzéssel 750 euro.

Az hiszem, hogy akkor nekünk az egy hétre kettõnknek + a pici lányomnak elég lesz az 500 euro. Fõleg, hogy neki nem kell számolni sem fakultatívot, sem kaját... Ketten eszünk egyet icon_smile.gif õ sem nagy evõ meg én sem.

köszi az infókat

Yvett

# 2997
Yvett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69157 Üzenet linkje2008-07-01 14:40:33  Re:

gizy írta:
Szia Yvett!
Mi is a Dias Zeussal megyünk! A sógorom ugy tervezi-hiszen õ a sofõr-Hogy euróval ill. kártyával fizetünk! Az információink szerint ez lehetséges! Remélem nem tudjuk rosszúl!
Egyébként Soroksárnak arról a részérõl indulunk ami a kórháznál van! Még a végén kiderül,hogy" szomszédok" vagyunk! icon_lol.gif Üdv:Gizy

Szia!

Mi Erzsébeten a Baross u.-ban lakunk. A férjem asztalos mûhelye viszont Soroksáron van icon_smile.gif

Arra gondoltunk, hogy ha nincs ellenetekre esetleg cserélhetnénk priviben telefonszámot, hogy ha menet közben úgy alakul "segíthessünk" egymásnak. Nálunk lesz térkép, és úgy néz ki, hogy tudok szerezni GPS-hez is Szerb, Macedón és Görög térképet.

Jól tudjátok lehet fizetni. Viszont én jobb szeretem elõre kikészíteni a pénzeket... Horvátországba is úgy mentünk, hogy minden kapu elõtt kikészítettem a pénzt amennyit adni kellett, így nagyon gyorsan haladtunk. Persze ez most nehezebb lesz, mert még Szerb dínárt tudok váltani, de a Macedónnal már bajban vagyok...

Már alig várom, hogy induljunk...

Yvett

# 2998
Gizy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69163 Üzenet linkje2008-07-01 15:02:13  Válasz a #69157. hsz-ra Előzmény #69157

Szia Yvett! Semmi kifogásom a számcsere ellen! Az e-mail cimem megtalálod a levél alatt oda irhatsz!Én meg vissza irok! A héten valószinüleg mindenn nap bekukkantok,mert fõleg éjszakás leszek,igy több idõm van!

Üdv Gizy

# 2999
Gizy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69165 Üzenet linkje2008-07-01 15:13:11 

Robert!
Vagy bárki aki járt már Skiatoson!
A Skiatosi hajóutban csak maga a hajókázás ,városnézés,strandolás van, vagy pedig ebéd vagy valami halsütés vagy ilyesmi is van?Elõre is köszi a választ: Gizy

# 3000
Nyusssszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69168 Üzenet linkje2008-07-01 15:42:45 

Szia Gizy!
Én voltam tavaly Skiathoson, és az árban csak a hajó volt benne, meg a busz, ami elvitt a kikötõig. Semmi étel és ital nem volt, csak a hajó büféjében lehetett venni (2-3 szoros áron!), vagy miután kikötöttünk.
A hajóút ára 40 € / fõ volt.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 199 200 201 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu