Yvett!
A macedónoknál tudsz váltalni dénárt, ahogy rögtön átléped a szerb-mac. határt, ott van egy posta. Ott lehet váltani. 10 eu-t elég beváltani, az az oda-vissza útra elég. Még fog is maradni 220 dénár, amit visszafelé a szerbiában lévõ elsõ benzinkútnál beváltanak dínárra, amit el is tudsz tankolni.
Hát igen ez a dínár dolog.... csak ez árnyékolja be az utazást. Olyan macerásnak tûnik nekem. Lehet, hogy én bonyolítom túl? Nem tudom azt sem, hogy pl az a posta nyitva lesz e mikor mi oda érünk. Ezért is gondoltam, hogy jobb lenne vinni.
Gizy!
Mi úgy tervezzük, hogy a Skiathoszi túrára elõzõ nap csinálunk pár szendvicset, és majd a szigeten ebédelünk. A hajón mi nem nagyon akarunk költeni, mert mindenki azt mondja, hogy nagyon drága.
Gizy!
Szendvicset nem eszünk,ha van finom báránysült.
Bomo a nagytetvér.
Yvett a Macedon autópálya kapuknál lehet euróban is fizetni, 1;2;1
Tavalyelõtt is így fizettem, és idén is így fogok, amikor viszem Gizyéket.
Hát igen ez a dínár dolog.... csak ez árnyékolja be az utazást. Olyan macerásnak tûnik nekem. Lehet, hogy én bonyolítom túl? .
Nincs gond, mert a Makedónok elfogadnak eurót is... Csak nem kell tõlük megkérdezni menniybe is kerül. Én megkérdeztem és 2 eurót mondtak, míg Borcsiék egyszerûen 1 eurót nyomtak a kaput kezelõ kezébe és átengedték õket is. Visszafelé nagy ügyesen már elõre adtuk mi is a pénzt, és mûködött. 1 - 1,5 - 1 eurókat kell adni.
Gizy!
Szendvicset nem eszünk,ha van finom báránysült.
Bomo a nagytetvér.
Yvett a Macedon autópálya kapuknál lehet euróban is fizetni, 1;2;1
Tavalyelõtt is így fizettem, és idén is így fogok, amikor viszem Gizyéket.
Hali!
Ezek szerint te leszel a soför? Egyedül vezeted végig?
Köszike a bokocskát
Na de a válaszra öszpontósitva:Rádai utca.1.(pénzváltó)
Tel:06-1-219 04 22
Nyitvatartás:H.-P-ig 9-17,30-ig
Én felhívtam õket Szögedrõl és nagyon készségesek voltak...
Remélem segitettem neked
Régen jártam erre és örömmel látom,hogy sokan jártak már Nei Porin a gyönyörû Görögországban. Mikor arra gondolok,hogy az idén csak álom marad a nyaralás picit összeszorul a szívem. Na de sebaj, jövõre semmiképp nem hagyjuk ki. Hiába ...én visszavágyom Neibe Beához, mint ufólány )) Remélem jól érzed magad Bea miden rendben. Róbert örülünk,hogy jól érzetétek magatokat. Nemsokára találkozunk. (priviben megírjuk)
Gizy, nagyon szép nyaralást kívánunk nektek és hidd el a költõpénz bõven elég lesz a családnak. Skyathos maga egy elvarázsolt sziget, ahol igazán jól érzi magát minden odalátogató. Ha jól emlékszem Skyathosra mi tavaj 40 eu-ért jutottunk el, ami fedezte az autóbusz költségét és a hajón lévõ látványos utazást és talán majd Ti is megálltok felfrissülni valamelyik strandon. Egy jó tanács... hordozható hûtõládába hideg élelem és frissítõ a családnak.
Kellemes nyaralást minden kedves Göröghonba, Nei Poriba utazónak!
Lisa! Köszi szépen a jókívánságokat!
Együttérzek veled, nekünk 2006-ban maradt ki a nyaralás, de emlékszem hogy akkor nagyon rossz volt hallgatni és látni, hogy mások hogy készülnek oda, ahová legszivesebben én is mentem volna! Kitartás!
Csillag! Köszönjük a biztatást, aranyos vagy. Érezzétek nagyon jól magatokat. Mi a jó cél érdekében nem tudunk idén utazni de jövõre bepótoljuk és két hetet töltünk majd a csodálatos Göröghonban. Most látom Nektek már csak 8 nap az indulásig. Emlékszem tavaj a kedvesem már majd kibújt a bõrébõl én pedig még nem tudtam mire vélni az izgalmát de ma már tudom mit érzett akkor.... amit most Ti akik utaztok. Mégegyszer kellemes nyaralást és hûsítõ meleget.
ui: Mindenképp menjetek el Vaszilijhoz a kölcsönzõshöz és ne hagyjátok ki a quadozást... ))