Sziasztok!Mi is a Reginában leszünk!Végre valakik Szóval irj priviben mert nem kaptam meg!Ha arra járunk vmikor még a nyaralás elõtt akkor mindenképp beugrunk pár mondatra!Hányan jöttök,mennyi idõsek vagytok,miegymás
ZAKYNTHOS A KELET VIRAGA AZ EGYETLEN MAGYAR NYELVU UTIKONYV A SZIGETROL MEGVASAROLHATO ZAKYNTHOSON A TEZ UTAZASI IRODAKBAN, AGIOS SOSTISBAN A LA CURVA ES A ZEUS SUPER MARKETEKBEN!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Hát velem is megtörtént a csoda! Nem is tudok mit mondani,mert szavakkal nehéz kifejezni milyen is volt Zakynthoson
Meseszép volt,olyan mint egy álom ami 10 napig tartott de mégis egy pillanatnak tûnt!
Sosem felejtem el az tuti!
Motorral,hajóval is bejártuk a szigetet tövirõl hegyire,szárazföldön tengeren! Voltunk a Water Village aquaparkban,kék barlangban,teknõs túrán,éjszakai életben...Navagio öbölben,felülrõl és alulról is ...mindenhol ahol csak lehetett! ...és még sosem voltam ilyen barna..
Bármilyen kérdésetek lenne irjatok bátran,árakkal kapcsolatban vagy akármivel...én nagyon szívesen segítek,hiszen én is rengeteg infóhoz jutottam ezen fórum segítségével!
Az e-mail címem ... robihal@nadlanu.com
Makrigialos beach Zakynthoson. Innen is mennek kishajók a Kék barlangokhoz. Van olyan is közöttük, amelyiknek üvegfeneke van, így lehet látni a víz alatti világot is.
Sziasztok!
Tud nekem segíteni abban valaki, hogy Kilini-Zakynthos komp mennyiért visz át egy személygépkocsit? (Nem találtam az utlsó 4 hónap írásai között).