Sziasztok!
Már egy ideje olvasgatom a fórumot de most lenne egy kérdésem is. Mi idén másodszor megyünk Poriba, a helyet ismerem, inkább a szállás, ahol most foglaltunk helyet érdekelne. Hátha valaki tudna róla nekem bõvebb infót adni. A Dias apartmanról lenne szó. Nem nagyon találok róla sehol sem képet sem részletes leírást és két éve a Kalliope apartmannal is így jártam, volt is jópár kivetni való. Sajnos...
Elõre is köszönöm a segítséget...Pancs
Kedves pancs, a Diasról írtak már szerintem többen is.
Pl: 2379
A Dias Zeus Travel honlapján találsz még infot. Persze, hogy még most is az- e a Dias, azt ki tudja?
Én semmit nem tudok a szállásunkról az iroda anyagán kívül, soha még a forumon nem láttam a nevét / Antigoni/ De mindegy, aludni biztos lehet benne.
Nálam nem elsõdleges a szállás.
Kedves Ltibi!
Köszönöm a választ, majd megkeresem amit mondtál, még van egy hetem. A honlapot megnéztem, de nekem egy kicsit kevés az infó. Szeretem tudni, hogy hova is megyek. A kinti szokásokkal, felszereltséggel tisztában vagyok, hiszen ez már a negyedik görög nyaralásunk lesz.
Neked (nektek) jó utat,jó nyaralást akkor mi leszünk a váltás ! :
Kedves pancs!
Érdeklõdésedre itt küldök néhány fényképet a Dias apartmanházzal kapcsolatban, ahol tavaly mi is nyaraltunk. A térképen pirossal jelöltem az épület elhelyezkedését a faluban. Közvetlenül a mellette lévõ házban van egy super market, a szomszédos utcában pedig egy másik. Mi az elsõ emeleten laktunk egy kétszobás apartmanban, s errõl is mellékelek belsõ képeket. /szoba, konyha, fürdõszoba, elõszoba, erkély/ Remélem sikerül feltenni.
Kedves Mulike!
Nagyon szépen köszönöm a képeket, most már be is tudtam magam tájolni a térkép alapján. Igy a fotókat ahogy nézem sokkal jobbnak tûnik, mint a két évvel ezelõtti szállásunk a Kalliopéban.
Kedves Mulike!
Nagyon szépen köszönöm a képeket, most már be is tudtam magam tájolni a térkép alapján. Igy a fotókat ahogy nézem sokkal jobbnak tûnik, mint a két évvel ezelõtti szállásunk a Kalliopéban.
Szia Pancs!
Mi idén megyünk elõször Nei Poriba,a Kalliope apartmanba. Írnál róla néhány szót? Merre található? Mert errõl semmi infónk nincs, sõt a fórumon nem túl sok biztatót találtam róla. Habár alvásra biztos megfelelõ lesz!
Kedves Broadsword!
Lehet, hogy én voltam tavaly elõtt egy kicsit háklis a szállással kapcsolatban. Alvásra tényleg nagyon jó volt, a mi apartmanunk egy öt fõs volt az elsõ emeleten közvetlenül a lépcsõ mellett. Tágas volt és az erkély is ahol a barátainkkal együtt is kényelmesen elférrünk, de a kilátás a szomszéd ház erkélyeire van. Ami nekem nagyon nem tetszett az apartmanban, mikor odaértünk, hogy a konektorok lógtak a falból, a plafonról lelógó lámpa helyetti zsinórok végén nem volt még izzó sem, a hûtõszekrény enyhén használhatatlan volt, az ajtaján kívül semmi más, a rezsónk zárlatos volt, az erkélyajtókon meg valakik elõttünk kimentek a szunyoghálón, ami úgy ahogy kellett lebegett... Helyileg nincs rossz helyen, a saroktól a második ház, az út ahova kimész egyenesen a tengerpartra megy, sétálva kb 5 perc sem a part. Az elõzõ válaszban amiket feltett képeket Mulike a térképen bejelölte nekem a Diast, ahol most leszünk, attól jobbra ugyanazon az utcán van a Kalliope kb 3-4 sarokkal feljebb. Összességében nem volt azért rossz, de ilyen és még ehhez hasonló apró bosszússágok nem kellettek volna. A felszereltség az a szokásos, a fürdõ is ugyanaz mint máshol. A központba, ahol a tavernák vannak egy kellemes 10 - 15 perces sétával lehet bemenni, bolt és pékség nincs messze. Ha még valami kellene akkor szólj...
Üdvözlettel Pancs
Nincs mit, nagyon szívesen.
Korábban elfelejtettem Neked megírni, hogy a képekre kattintva kinagyíthatod - de remélem azóta rájöttél. Egyébként a Dias apartmanház ugyanabban az utcában van, mint a Kalliope, csak a templom felé haladva a 8. épület. /Kolléganõmék ott laktak, ezért megszámoltam./ Itt küldök egy képet a házról, a másik fotón az utca is látható a ház melletti super markettel.
Köszönöm a segítõkészséged, remélem azóta a viszonyok rendezõdtek. Mindegy is milyen lesz a szállásunk, alvásra megfelelõ lesz, hogy kipihenjük majd az aug.16-i esküvõnk fáradalmait.
Szia Krisztina0806!
Melyik utazási irodával voltatok, mikor indultatok Nei Poriból, és hány órára érkeztetek meg Budapestre? Azért kérdezem, mert mi is tegnap jöttünk haza, és indulás elõtt egy kisebb csoportot -bõröndökkel együtt- odaszállítottunk busszal az utazási irodához. Õk a késõbbi buszra vártak. Nem tudom, hogy kik jártak jobban -õk, vagy mi- mert bennünket viszont elõbb elvittek Stavrosra -az ottani utasokért- és csak utána indultunk haza. A "kis" kerülõ után 2 órát tölthettünk szabad programmal ezen a településen. Így a mi visszafele utunk 22 órára sikerült. Mindenesetre ingyen fakultáció volt.