Az unakaöcsém 3hónapot bírt melózni az Mc-ben.Na õ mesélt érdekes dolgokat.Ha tudnád mibõl van a sültburi nem ennéd meg!(Hát krumpli speciel nincs benne.)
Sziasztok! Muszály beleszólnom
Én vizsgáltam egy az intézményben dolgozó fiút...
Nem kell tudnotok,mi baja volt,de ne egyetek ilyen helyen,ahol dolgozhatnak olyan betegséggel,ami kötelezõen szûrendö a vendéglátó-iparban hogy belekotyogtam
Por alapú(mesterséges színezék, aroma stb.) cumót vizzel elkeverik és ezt a masszát egy berendezés készíti szabványos alakúra.Ha láttál ilyet, akkor már biztos feltûnt, hogy többé-kevésbé ezek a krumpli hasábok mennyire egyformák.
Bocs, hogy veszem a bátorságot és beleszólok a "nagyok" dolgába, de ez a mekis párbeszéd nem volt egy épületes és a fórum hírét öregbítõ társalgás!!!
Nyugodtan el lehetett volna mondani a kérdésre már az elején, akár egy mondatban, hogy ez nem az a topic, és hol talál (nagy valószínûséggel ) erre választ. Ezzel vége is lett volna. Nagyon könnyû valakit csapatostól ledorongolni és kigunyolni az összetartás bizos tudatában!! Csak éppen nem etikus.
Vessetek meg, én bizony megkostoltam a mekit Görögországban, igaz nem Parálián, mert ott nem voltam, ( ez sem igaz, mert voltam, csak akkor még a magyarok nem is hallottak róla ) így nem tudom ott van-e, de semmi különbséget nem tapasztaltam a hazaihoz képest, egyformán xar mindkettõ. (szubjektív vélemény!!!) Voltak görög jellegû szendvicsek is, de nem kóstoltam. ( tehát, akár ide is belefér. )
A krumpit nem tudom mibõl csinálják, de mindenesetre nagyon ügyesek, nem tünt fel, hogy egyformák lennének, sõt még azokat a kis feketére sült csirakezdeményeket is sikerült beleépíteniük. ( ezeket a darabokat nem eszem meg, innen tudom)
Azt sem értem, miért lenne jó nylon krumplit gyártani, szerintem egyszerûbb az igazit.
Természetesen ez csak egy rövid eltévelyedés volt és magam is az "echte" görög ételekre szavazok!!!
Bocs, hogy veszem a bátorságot és beleszólok a "nagyok" dolgába, de ez a mekis párbeszéd nem volt egy épületes és a fórum hírét öregbítõ társalgás!!!
De ez a kezdés sem volt az
Különben könnyen lehet, hogy igazad van, de azt hiszem erre szokták azt mondani, hogy akció-reakció.
A feltett kérdés ezt hozta ki a válaszolókból - belõlem is.
És ha egy kicsit körülnézel el kell ismerned, hogy még finomak voltunk, a személyeskedésnek nyoma sem volt, egyszerüen elmondtuk a véleményünket a Mc-rõl.
Nyugodtan el lehetett volna mondani a kérdésre már az elején, akár egy mondatban, hogy ez nem az a topic, és hol talál (nagy valószínûséggel ) erre választ.
sztem pont ez történt meg Csutek tegnapi 75942-es hozzászólásában.
A vitához csak annyit, hogy én közöltem Szánsájn-al, hogy van meki Paralián és a részleteket a megfelelõ topicban keresse!
És most egy kis off: nagyon egészségtelen a mekis kaja, de a sültkrumplijuk krumpliból készül!!!!! Ezt azért merem állítani, mert termeltem már burgonyát a meki részére, és bizton állíthatom, hogy annál finomabb sütni való krumplit még nem ettem! Nem szívja magába a zsiradékot és pillanatok alatt megsül. Viszont a fagyasztott hasábburgonyák többsége, fõleg az olcsóbb kategóriások, tényleg pempõbõl készült valamik. És sok burgonya püré por sem látott még az életben burgonyát!
És szerintem itt be is fejezhetjük ezt a témát!
Ez kemény volt,de még hozzászólnék egy valamit...
Lehet a te burgonyád a legszupibb,ha az olaj már fáradt és megnyugtatlak hogy nem cserélik ki mikor kellene...
Ezt tapasztalatból mondom és nem a levegõbe beszélek és ezzel én be is fejeztem