Szia Yvet!!! Annyira örülök, hogy jól érezted magad. Ugye nem volt baj a kicsivel? Szerintem vele volt a legkevesebb ...
Mesélj, írj, küldj képeket...
Robi, én tegnap kezdtem összarakni a kicsi lány holmijait, amit már a bölcsibe nem adok rá és lassan megnyitom a táskát és pakolok!!!! Két hét az két hét... Igaz, mi egy héttel korábban megyünk!!! A zöld kártyát már elintéztem, EU kártyát szintén, utasbiztosítást kell még kötnöm... Többet is néztem. Valakinek valamilyen tapasztalata... Kivéve Postabiztosító, amikor Stavroson ellopták az összes holminkat, semmit nem térített belõle vissza. A céges mobilról számlát kért (esze semmi!!), az ékszerekrõl számlát kért, az iratokat utólag akarta fizetni, miután már elkészültek, de végül abból sem kaptunk vissza egy fillért sem. Igazán megérte velük biztosítást kötni...
Én még vegetálok nem nagyon pakolgatok mert sok a melóóóó...A zöldkártyám az megvan az EU kártya is a biztositásom az meg éves tehát nincs rá gondom,csak az asszonynak kell kötnöm itt a neten,de az is gyorsan megy
Nei Pori már nagyon vár minket
Biztos vagyok benne, voltam már nyár elején, nyár közepén, kora õsszel és októberben is Görögországban, de egy-egy napot kivéve végig nagyon szép idõnk volt... Az az egy nap pedig kifejezetten üdítõ volt a nagy melegben felfrissülésnek...
Ezért szerettünk jobban éjszaka utazni (meg a gyerekek miatt is), igaz a pasiknak nehezebb, de még sem annyira elviselhetetlen. Fõleg egy útlezárás vagy hasonló esetén. Most is így indulunk, olyan este 6-7 felé, aztán reggel már a strandon lógatjuk a lábunkat a jó kis tengervízbe...
Szerintem elég, olyan dél körül már ott vagytok, a végén kicsit melegetek lesz, ha elõbb indulsz egy kevéssel, akkor a görög részén az útnak nem lesz annyira fárasztó meg meleg...
Amikor így indultunk (igaz mi gyerekekkel) sokkal rosszabb volt, mert reggeltõl nehéz volt õket a kocsiban tartani, meg szórakoztatni. Tudod, szamár effektus "Ott vagyunk már???" - kb. százszor percenként...
Neked legfeljebb életed párja mondogathatja ugyanezt...
Kösz,de ezen már nem nagyon tudok változtatni mert dolgozom és valamit próbálnék aludni is,de ha odaérunk megvitatom veled hogy jó döntés volt vagy sem...
Meg hát jövõre akkor min változtatnék
A párom és én 22-én indulunk busszal Nei Poriba. Már nagyon várjuk bár nem a buszozást...
Arra lennék kiváncsi, hogy mik a tapasztalatok a Dias Zeus Travellel kapcsolatben és van-e valami info az El Greco apartmanról?