atosz!
Van az úgy, hogy egyesek homokozónak nézik a netet, de hát ez egy ilyen generáció Ami nem lenne gond, csak azt hiszi, hogy humoros. Hát igen, a sanyarú gyerekkor Persze az ilyeneknek ott a Paralia topik - de ide hogy kerülhetett?
Vigyázz Kónyú mert megtámadnak a Paráliások...
Õk nem a te, meg legfõképp nem az én évjárataim.Már akadnak
elég sokan úgynevezett genetikai mutációk, az élõvilágban...
Lásd.a laganasi angol gyerkõcöket, amit azok csináltak ott, az mán itt nem publikus.A hormonkezelt táplálékok egy idõ utáni reakciója.Na de ez mán nagyon off.Offt nekem meg mennem kell ezeket az éccaka megnézegetni.
Ugye jól láttam nem is olyan rég (lehet hogy nem is ebben a topikban?), hogy autós nyaralást valakik összeszerveztek? Mármint, hogy ne csak 1 kocsi menjen azon a hosszú úton Lefkadára (mert mi van ha elõjön vmi baja az autónak, nincs segítség), és ezért csatlakoztak a leutazás erejéig mások is, persze külön kocsival. Jól emlékszem, vagy nagyon félrenéztem valamit?
Így van, fölösleges szétoffolnotok a topikot azért mert ti már nem bírjátok az éjszakázást a nappali túrák után Nem fogom többet leírni, nem a pia a lényeg számomra, de a többi infót már mindet megtaláltam korábban leírva. Ezúton is köszönöm, a fórum segítsége nélkül nem láttam volna elõre a motor/autóbérlés praktikusságát, így viszont az anyagi vonzatát is elõre meg tudom tervezni.
(mert mi van ha elõjön vmi baja az autónak, nincs segítség)
Nem itt láttad szerintem, de nincs is jelentõsége.
Véleményem szerint hamis illúzió a több autóval nagyobb biztonság elv, mûszaki okok miatt mindenképpen. A mai autók számítógép vezérlésû jármûvek, az ablakmosó tartály feltöltésén vagy a kerékcserén kívül nem nagyon lehet mást megcsinálni az út mellett, de még vontatni sem, hiszen mivel nem jár a motor nincs kormány és fékszervó sem. Ilyenkor rá kell készülni az útra, indulás elõtt szervíz, ha pedig valaki a tejes biztonságra törekszik, akkor váltson ki az Autóklubnál Assistance csekkfüzetet; meghbásodás esetén szakszervízben tudja megcsináltatni a kocsit és hazaérkezés után itthon fizethet.
Tudod mikor hoznék neki benzint?
Ha valaki ilyen hülye, akkor oldja meg egyedül a gondját. Tele van az összes pettyesem az olyan töketlenekkel, akik soha semmire nem készülnek, nem olvasnak de ha saját hülyeségük miatt sz@rba kerülnek egybõl segítsért kiabálnak és a lelkemre próbálnak hatni.
Ilyenkor nincs!