Szia!
Mindegy, már túl vagyok rajta!
Talán, ha egy harmadik személy nem kapcsolódik be a kettõnk dolgába és nem utasít még jobban helyre akkor nem lenne ilyen kellemetlen a szám íze.
De tényleg zárjuk le!
Pont!
Ági
Vissza térve az alap problémára: sok esetben valóban gyalázatos "szolgáltatást" nyújtanak az irodák is, a telepítettek is. Ez utóbbiakkal az az alapvetõ probléma, hogy alúlfizetettek, de cserébe az iroda hagyja, hogy játszanak a fakultatív programok áraival, ezért "nem tudják" Pesten, hogy mennyi az aktuális ár, ha kiderül a turpisság, akkor még egy kicsit fedezik is a kintit, más esetben a prosiba direkt magasabb fakultatív árakat írnak, egyszóval széles a skála. Sztem mindenütt körûl kell nézni a helyi irodákban, a legkedvezõbbet kell választani, ha pedig a telepítettt szólni mer, akkor õt helyre kell tenni.
A cigány is annak bazsevál, akinél a brifkó van.
josza2!
Kocsmába nem járok, de tavernában szívesen iszom egy kancsó helyi bort bárkivel - mondjuk jövõre Thassoson?
Ez részemrõl nem szimpátia kérdése, egyszerûen épp nála sokalltam be, de már bánom, mert ezek szerint szereztem Neki egy rossz napot, azt meg nem akartam
Kakadu!
Ez így van. Sajnos.
Kíváncsi leszek az idei kitelepített idegenvezetõ "felhozatalra". Amilyen szerencsénk van most is csak magunkra számíthatunk.
Ha ismét a buszsofõr ápoló szöszi lesz akkor tuti kiakadok. Ez esetben egy új fakultatív programot vezetek be : tyúktépés címmel!
Fontos: nem alapból szídom a telepítetteket, hanem tapasztalatból, de ezek a problémák alapvetõen abból fakadnak, hogy a jó szakembereket egyszerüen nem tudják vagy nem akarják megfizetni az irodák, tehát marad ami marad és szerencsétlenek ráadásul rá vannak kényszerítve a játékra, mert a téli szezonban a legtöbbnek nincs munkája, tehát kénytelen spejzolni.
Szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj hülyeségeket és ne állítsolyat, ami nem igaz! Én vagyok a Smart Holidays idegenvezetõje, és hogy nem beszéltem én le senkit semmirõl, az 100%!!! Pláne, hogy nem is voltam az irodában, amikor nagy valószínûséggel te lefoglaltad, mert kirándultatok! Egy másik irodáról beszélsz, aminek én korrekt módon nem említem a nevét, ahol a csaj tényleg lebeszéli a magyarokat, hogy õket válasszák, de ezért is basszus inkább hálásnak kellenne lennetek, hogy nem akar rossza nektek, pedig neki haszna van belõle.
Most már látom, hogy magyarnak semmi sem jó, ha lebeszélik, ha rábeszelik, tök mindegy, valamiért mindig reklamál!
És kérlek még egyszer, hogy amennyiben nem vagy biztos benne, ne EMLÍTS NEVEKET!!!
Teljesen le vagyok döbbenve azon, amit írtál. Én egy szóval nem említettem, hogy a SMART Holiday-es magyar képviselõ -aki elméletileg Te vagy- akart minket lebeszélni
Én egy külön bekezdésbe a SMART-os élményektõl elkülönítve arról a telepített idegenvezetõrõl írtam aki az IKAROSZ irodával volt, õ mondta, hogy NE MENJÜNK HELYI UTAZÁSI IRODÁVAL, DE NEM EMELT KI IRODÁT, ÁLTALÁNOSSÁGBAN MONDTA. (de nem írtam le a nevét direkt). Meg sem említettem, hogy a Smart Holiday-es idegenvezetõ mondta ezt. Azt sem tudtam, hogy ott dolgozol
Már ne haragudj, de eltudom olvasni amit írtam. Semmi olyat nem írtam, amibe nem voltam egészen biztos.
Ha nem látnád egyetlen rossz szót nem írtam a SMART HOLIDAY-rõl. Azt írtam, hogy élveztük, nem bántuk meg, és leírtam egy csomó topicba, hogy mennyivel olcsóbb Egyetlen negatív dolognak azt említettem meg, hogy az idegenvezetõ nem vitte túlzásba az angolt De ezt sem bunkó stílusban
Ne haragudj ha félreérthetõen írtam, de szerintem nem. És azért se haragudj, mert kb. 20 embernek elmondtam, hogy jó volt az irodával menni és válasszák õket.
Még mindig le vagyok döbbenve, hogy az ember jót akar, és erre még én vagyok leb*****.
Én magamat pont nem abba a magyar kategóriába soroltam, akinek semmi sem jó, de legalább Te felhívtad a figyelmem, hogy hova tartozom!!
Annál jobban semmit nem utálok, amikor MEGVÁDOLNAK IGAZSÁGTALANUL Köszi
Estella!
Nem írtál semmi rosszat.
Sajnos itt már lassan meg sem lepõdöm a hasonló irodai reagálásokon! (Lásd: a Grand Tours-os )
Az ilyen vélemény nyilvánítás minõsíti az utazási irodát. Ezzel saját maguk alatt vágják a fát véleményem szerint.
Szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj hülyeségeket
Én pedig arra szeretnélek megkérni, hogy ezt a stílust tartogasd a barátaidnak, rokonaidnak, kollégáidnak, de minket kímélj meg tõle. Készséggel elhiszem, hogy Neked ez és csak ez megy, de itt ez nem divat és szerintem többen vagyunk akik nem is szeretnénk, hogy ez meghonosodjon.