Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 3361
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77189 Üzenet linkje2008-08-15 19:45:24 

Yvett icon_exclaim.gif
Nekem nem is kell melegvíz ebben a hõségben icon_wink.gif

# 3362
Berili
Aktív fórumos
Aktív fórumos
252 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77200 Üzenet linkje2008-08-15 21:12:38 

Sziasztok, augusztus 18-án nagy családdal indultunk volna Nei Poriba a Dora apartmanba. Sajnos a sógoromat ma délelõtt perforált vakbéllel megmûtötték, õk nem tudnak utazni velünk. Van egy szabad stúdió két fõ részére vagy két felnõtt+1 gyermek részére két hétre augusztus 18-tól szeptember 02-ig. Érdeklõdni lehet nálam priviben vagy az emailemen - hajduerika61@gmail.com...

Ha tudtok valakit kérlek segítsetek nekünk. Minden ötletet és segítséget elõre is köszönünk.

# 3363
Berili
Aktív fórumos
Aktív fórumos
252 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77201 Üzenet linkje2008-08-15 21:24:07 

A helyes idõpont augusztus 19-tõl szeptember 02-ig.... elnézést, de teljesen padlót fogtunk... icon_sad.gif(
# 3364
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77205 Üzenet linkje2008-08-15 21:43:52 

Berlini!!!!!
Nagyon sajnálom a dolgot de azért remélme jól érzitek magatokat icon_smile.gif

# 3365
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77206 Üzenet linkje2008-08-15 21:45:16 

Az asszony ápolónõ tudja hogy miröl beszélsz:(
# 3366
Berili
Aktív fórumos
Aktív fórumos
252 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77208 Üzenet linkje2008-08-15 21:52:26 

Nem régen jöttünk meg a kórházból, a párom és a szülei is nagyon kikészültek... A barátnõm, aki a sógorom párja és a gyerekek akik annyira várták a nyaralást gondolhatod hogyan érzik magukat. A sógorom minden második szava az volt, menjetek el, ne hagyjátok most ti is veszni (az elsõ gondolatunk az volt, hogy lemondjuk az utat). Az orvos szerint ilyen súlyos állapotot nem látott már régen... és nagyon-nagyon hirtelen jött... természetes, hogy az õ családja nem akar jönni nélküle. Ezért gondoltuk, hogy egyben a két hetet, vagy külön-külön megpróbáljuk eladni, hátha sikerül.
# 3367
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77210 Üzenet linkje2008-08-15 22:00:21 

Berili icon_exclaim.gif
Semmi gond nem lessz,mennyetek el nyaralni ,a nejem azt mondja hogy ha jó kezekben van akkor semmi gond nem lehet....
Remélem telálkozunk icon_exclaim.gif

# 3368
Berili
Aktív fórumos
Aktív fórumos
252 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77214 Üzenet linkje2008-08-15 22:11:25 

Bízunk a mielõbbi gyógyulásában, hétfõn mi az anyósomékkal elindulunk, de hogy mennyire tudjuk feldolgozni ezt az egészet és mennyire tudjuk magunkat majd jól érezni, nem tudom...
# 3369
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77216 Üzenet linkje2008-08-15 22:20:59 

Ez csak rajtatok múlik,remélem minden rendben kessz....
# 3370
V.Erus
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77218 Üzenet linkje2008-08-15 22:45:28 

Sziasztok!

Mához egy hétre indulunk Nei Porira. Két hétig leszünk. Ha tudtok olyan helyeket,amiket mindenképpen érdemes megnézni és közel vannak,leírnátok? Akár gyalogosan Nei Poriból, vagy busszal esetleg vonattal (max. 100 km távolságig). Olyan helyekre gondolok,amik nincsenek a fakultatív programokban. Olvastam és képet is láttam egy sókinyerõhelyrõl és valami iszapfürdõs dologról. Ezek merre vannak? Hogy lehet ide eljutni?[/youtube]

# 3371
Mr.Dana
Aktív fórumos
Aktív fórumos
117 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77219 Üzenet linkje2008-08-15 22:46:09 

Yvett írta:

Viszont idén a Sotiriában majd hanyatt estem... vadiúj konyha, wc, mosdó. Tiszta zuhanytálca. Új erkélyajtók stb. Azt hittem rossz helyre jöttünk. icon_smile.gif

Na nem ez lenne a normális ??? miért kell hogy rohadjon az ajtó, ne legyen melegvíz , 5 X lerohadjon a busz útközben ? tök mindegy mennyit fizetett érte, ha 3000 Ft-ot akkor annyiért vállalták a szolgáltatást ....
Annyira biztos nem lehetett alacsony az ár, mert nem lenne logikus: nyilván nem azt mondták neki mikor besétált az UI-ba , hát nézze , azért ilyen alacsony az ár , mert dohosak a falak, penészes az ajtó, ágynemüt nem cserélünk (nincs is) és a buszt helyenként az utasoknak kell tolni, mert olyan f@s (így a légkondi is meg van oldva) .... nyilván akkor senki nem fizet be, vagyis lehúzták, nem teljesítették a szolgáltatást, ahogy tetszik !!!

# 3372
Mr.Dana
Aktív fórumos
Aktív fórumos
117 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77227 Üzenet linkje2008-08-15 23:32:05  Válasz a #77218. hsz-ra Előzmény #77218

Ez a sólepárló Alyki és Makrigialos között van . Ha jól tudom, de majd biztos ír valaki aki ott járt ,én nem voltam ott.
De elmehettek akár Theszalonikibe is vonattal, szerintem ! Nei Poriból érdemes vonattal menni ,jó a közlekedés. Én régebben Paraliáról mentem busszal Szalonikibe 1 napot mászkálsz ,aztán este vissza ...

# 3373
Gyuro
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77252 Üzenet linkje2008-08-16 09:40:36 

Sziasztok. Szeptember 15.én indulunk Nei Poriba.Utolsó pillanatban csak a Katerina apartmaban kaptunk szállást tudtok róla valami információt ?
# 3374
Lui
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77549 Üzenet linkje2008-08-18 15:12:09 

Sziasztok,

Mi holnap hajnlaban hagyjuk el a Zaharoula apartmant. De ide soha többet nem vágyunk vissza. Mi 4 apartmant vettünk ki itt. 2db 5 ágyast és 2db 3 ágyast. De az ágyak itt a szobákban úgy vannak, hogy pl. a 3 ágyasban van 1db 90cm és 1db 110cm széles ágy. Ezen próbáljon meg aludni 3 felnõtt. A WC-ben van a zuhany. Van olyan szoba ahol rá sem tudsz ülni rendesen a wc-re mert útban van a zuhany csaptelep.
A legnormálisabb apartman a 2-es ebben van két szoba egy konyha és egy kis káddal egy wc. De itt az összes konektor levan égve, de úgy, hogy a fal is végig van égetve. Aludni nem lehet, mert iszonyatos hangosan mennek a motorok, quadok, és az autósok is. Valamint mindennap hajnali 3kor megáll a kukás a ház elõtt és itt járatja gépet.

Egyébként a tenger 28 fokos. ÉS végig sütött a nap.

Az éttermek változóak. Van rossz és picivel jobb. (a legtöbbhelyen 3 EUR -ért felszámítják a nem is kért kenyeret például)
A motorokölcsönzõrõl se tudok jót mondani. De ez van.

# 3375
Kovacska
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77551 Üzenet linkje2008-08-18 16:14:09 

Sziasztok!

Tegnap érkeztünk haza Nei Poriból!A hely az gyönyörû rengeteg a taverna, üzlet és a tengerpart meg a tenger is gyönyörû!
De mégis ért egy nem kis csalódás!!!!!!
Hát igen a Dias Zeusz utazási irodával mentünk, velük soha többet!!!!!!
Úgyan is elvileg 10 nap ra fizettünk be ebbõl ugye 2 nap az utazás hát nem így lett és nem a határokon való várakozás miatt!!!
12:00 kor indult a busz és másnap délután 16:00 kor tudtunk csak a vízben fürdeni mert persze annyira fontos volt elmenni Stavrosba felszedni és kirakni az utasokat, ez az egész nevetséges mert az ember összegyüjti azt a kis pénzt és jól kicsesznek velük a spórolás miatt...
A másik hogy már 9:00 kor mikor még szinte el sem hagytuk a szállást már indultunk is haza nehogy véletlenül is eltudnánk köszönni a tengertõl meg a helytõl és persze hajnal 5:00 kor már itt voltunk Pesten örültek az otthoniak.
Sajnálom hogy megtehetik ezt az emberrel de biztos vagyok benne hogy nagyon sokan nem a Diasz-al fognak menni mert én tuti hogy nem megyek velük soha többet az biztos!De az a 6 nap az nagyon jó volt és nagyon jól éreztem magam.
Csak szerettem volna hogy jõvõre mindenki fontolja meg hogy velük menjen-e!!!!!!!!!!!!!!!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 224 225 226 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu