Ma két ecsethúzás között eldöntöttem, hogy visszamenõleg megírom a beszámolókat illetve blogot is nyitottam az elkövetkezendõknek.
Döntésemet köszönöm Vojandinak és Joxnak
Örülök, hogy hagytad magad rábeszélni! A blogot láttam, kíváncsian várom majd a folytatást! Ugye a krétai beszámolóval fogod kezdeni?
Nem venném a szívemre,ha bokszolnod kellene
Így inkább megyünk
Na jó, menjetek... olyan kíváncsi vagyok, hogy Ti vajon milyen élményekkel jöttök haza... na jó, ezt abbahagyom. Belátom, szadista dolog a hazajöveteletekrõl beszélni, mikor még az indulásig is 20 nap van...
Pont arra gondoltam egyébként, hogy azért is jó, hogy megírtam a beszámolót, mert így sokkal több mindenre fogok emlékezni az egész nyaralásból, mint amúgy. Most még frissek a részletek, de aztán idõvel az egész valahogy elmosódik, és csak a lényeg marad meg. Kíváncsi vagyok, ha újraolvasom majd pár év múlva, akkor milyen lesz. Meg arra is, hogy ha már több helyen jártam Görögországban (valahogy ebben most nagyon biztos vagyok, hogy így lesz ), akkor milyennek fogom találni.
Haspók,nagyon kösz a részletes válaszod,hihetetlen vagy!!!Én már a nyomorék beszámolócskám miatt egy kicsit ramatyul kezdtem magam érezni a tiéd után,de aztán rájöttem,hogy mindenki más,mindenkinek mást hoz az élet,én már mozogni sem tudok lassan /3gerincsérvvel dolgozom ápolónõként kórházban-OFF/de azért igy is remekül éreztem magam Krétán,örülök,hogy ti is.Pusz!
Szia Tzotya
Az igozolja,hogy menetkész vagy(fizettél is,önszántadból is stb.)
Azért kapsz majd repjegyet a reptéren.
Mi egyébként az Air Slovákiával megyünk.Ti is
Szia
Szia Macsosz
Igen mi is az Air Slovákiával utazunk Az Aeolus szervezésében megyünk a kombinált úttal,így aztán haza is együtt jövünk és nem kizárt,az sem hogy kirándulásaink alatt még Krétán is találkozunk
Ja és nem utolsó sorban ezért választottuk a szept. végei indulást
Tavaly aug végén voltunk Zantén és hát megszenvedtük az idõt
levegõ: nappal átlag 40-44 éjjel 30-32 fok,víz 27-29 fok
De azért csodálatos nyaralás volt És nagyon bízom benne,hogy a krétai is hasonló lesz vagy még sokkal jobb
Körkérdés: ki miért választotta pont Krétát idén nyáron?
Szia Haspók!
Kérdésedre a válasz a teljesség igénye nélkül. Mindenképp szigetre szerettünk volna menni idén is szeptemberben, sikerült rábukkannunk az Aeolus útjára igen kedvezõ áron és onnantól nem volt kétséges hogy álmaink szigetére utazunk idén /már februárban befizettünk/ Ráadásul Dél-Kréta Tömegturizmustól viszonylag mentes,sok eldugott hegyi falu helyi lakosok, Csodálaos vidék:sziklák,érintetlen öblök stb...és természetesen a gazdag történelme és a több ezeréves kultúra megismerése ami nagyon meghatározta hogy ide menjünk. Nyaralásunk után megírom majd milyen érzéseket váltott ki belõlünk a "nagy sziget Kréta" keleti része ,mert most csak ez fog beleférni a nyaralásba
A nyugati rész felfedezése legközelebb talán jövõre
Még nyolc nap, és irány Kréta. Elõször nyaralunk ezen a szigeten. Kérem írjátok meg az aktuális autó,vagy motor bérleti díjakat, ill. taverna átlag árakat.