Ha valakit érdekel, tettem fel pár képet. Nem tudom miért, de sokkal rosszabb minõségûek lettek így feltöltve, mint nálam itt a gépen! Na de sebaj...
Nálam ugyanez a helyzet. Feltöltöttem õket, aztán szörnyülködtem, hogy milyen rossz a minõség, milyen fakóak a színek. Teljesen máshogy néznek ki teljes méretben, 19"-os monitoron nézve.
Szia kristin!
Nálam ugyanez a helyzet! Pedig mikor megláttam a saját képeimet, elcsodálkoztam magamon, hogy hogy lettek ilyen jók. Nem vagyok valami nagy fotós, csak úgy kattintgatni szoktam, de most valahogy gyönyörûek lettek! Sajnos ez itt a fórumon nem jön át!
több képnézegetõ (pl. ACDSee) is tud galériát készíteni, amit aztán webre lehet feltölteni, vagy vannak képmegosztó oldalak, pl a föntebb már említett Picasa, Keptaram.hu, Kep.tar.hu, ahova különösebb romlás nélkül tudtok feltenni képeket
Együtt utazhattunk odafelé,de végeredményben nem tudtunk meg vizuálisan, meg sehogysem egymásról semmit! Nem akartam "Nyuszizni" a buszon hátha zsenántnak érezted volna a dolgokat.Merre ültetek csak annyit.Vizuális tipus vagyok...
SSZZIIAA ATOSZ!!!Nagggyyon örülök,hogy épségben...hiányzott a ,,stilus"amit képviselsz!Még egy ilyen pasi nincs a földkerekségen!Majd ha kifújtad magad,irj!Csummi!!
Sajna,munkahely...betegek sunynak én meg benéztem ide is,nemcsak hozzájuk.Egremni,Porto Katziki,Nidri,Perigiali,megvoltak?Kipipáltad õket?Bejöttek neked?Majd irj,ha lesz kedved!