Még nyolc nap, és irány Kréta. Elõször nyaralunk ezen a szigeten. Kérem írjátok meg az aktuális autó,vagy motor bérleti díjakat, ill. taverna átlag árakat.
Üdv. Vadászkutya 01
Szia!
Érdemes visszaolvasnod kicsit ill. megnézni a beszámolókat, elég sok infót találsz bennük a már visszajöttektõl.
Jellemzõ tavernaárak: elõételek: 3-5 EUR, fõételek: 7-12 EUR, üdítõk: 1,5-2,5 EUR.
Autóbérlés: C kategória (Punto, Clio) cca. 30 EUR/nap.
Miért döntöttél mégis Kréta és nem Rodosz mellett?
Aki volt Krétán, Malián, kérem írjon róla néhány sort!
Kösz! Vadászkutya
Malia tipikus tengerparti üdülõfalu Kréta északi részén, a fõszezonban nagyon sokan voltak arrafelé. Mozgalmas, nyüzsis az élet éjjel-nappal, sok a fiatal, sok quad rohangál az utcákon. Homokos strandja van, és van egy régészeti lelõhely is.
kíváncsi vagyok nagyon majd arra is, hogy a visszajövetel után mit fogsz gondolni - de szerintem biztos nagyon fog tetszeni!
Mindenki, aki szeptemberben vagy októberben megy: csináljatok lécci jó sok képet , érdekelne, hogy olyankor milyenek a helyek, ahol mi a fõszezonban jártunk. (Népsûrûség stb. )
Haspók,nagyon kösz a részletes válaszod,hihetetlen vagy!!!Én már a nyomorék beszámolócskám miatt egy kicsit ramatyul kezdtem magam érezni a tiéd után,
Miért vagyok hihetetlen?
Kicsit keserûnek érzem a soraidat, de remélem, hogy tényleg nem gondoltad komolyan, hogy miattam ramatyul érzed magad, mert akkor elásom magam, és többet egy sort sem írok... Nyilván nem írhattál olyat, mint amit én, hiszen nektek más jellegû nyaralásotok volt, mint nekünk, de az teljesen egyértelmû, hogy Ti is ugyanolyan jól éreztétek magatokat! Nekünk is voltak ilyen nyaralásaink, amikor egy helyen voltunk egy hétig, és még lesznek is; olyankor az ember jobban tud pihenni, jobban meg tudja ismerni a helyet, ahol van, fel tudja fedezni azokat az eldugottabb részleteket, amit átutazóban, fél nap alatt nem lehet. Az ilyen utazásnak más a varázsa.
A beszámolódról pedig csak annyit, hogy én többször is elolvastam, mielõtt útnak indultunk; ezenkívül minden szónál ékesebb bizonyíték a tetszési index, amit ha megnézel, látod, hogy teljesen egyformára értékelték a népek mindkettõnkét!
Kösz a gyors választ. Hogy miért Kréta? Egy ismerõsöm volt mindkét helyen, és Õ javasolta inkább Krétát. Rosszul választottunk? Olvasgatom a beszámolókat, / a tied is elkezdtem / és meg kell mondjam sokat várok Krétától. A terv alapvetõen pihenés, és kirándúlás!+rengeteg fotó! Mi az amit feltétlenül meg kell nézni?
Üdv!
kíváncsi vagyok nagyon majd arra is, hogy a visszajövetel után mit fogsz gondolni - de szerintem biztos nagyon fog tetszeni!
Mindenki, aki szeptemberben vagy októberben megy: csináljatok lécci jó sok képet , érdekelne, hogy olyankor milyenek a helyek, ahol mi a fõszezonban jártunk. (Népsûrûség stb. )
Szia Haspók!
A képek készítésével nincs gond,de annál inkább a felrakásával sajna a lekicsinyítéshez nem értek,de asszem fogok segítséget kérni és megpróbálom felrakni ha megjövünk.Tavaly is 800db körülit készítettünk és elõzõ évben is nagyon sokat. A zantei képeink és egy rövid beszámoló
fenn van a G-portál Zakynthos.hu-un a 2007-es albumban Ibi és Zotya fotói alatt. /oda egyszerûbben lehetett felrakni és boldogultam magam is/
Üdv:"Tzotya" aki Ibi