Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
Hozzászóló Üzenet
# 3631
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80539 Üzenet linkje2008-09-10 21:52:37  Re:

WhiteFrost írta:

Agios Nikolaosba úgy emlékszem nem volt parkolódíj és meg lehet állni, mert van egy csomó parkoló

Kivéve, ha egy augusztusi estén a tó közelében akarsz parkolni.. icon_biggrin.gif Nekünk akkor este nagyon gáz volt parkolóhelyet találni.

# 3632
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80540 Üzenet linkje2008-09-10 21:53:23  Válasz a #80537. hsz-ra Előzmény #80537

Mi már harmadszorra voltunk Knossosba és mindig ingyen mentünk be, de lehet, hogy ez is az elõ és az utószezon nyereménye icon_lol.gif
# 3633
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80542 Üzenet linkje2008-09-10 21:56:39  Válasz a #80538. hsz-ra Előzmény #80538

A kaját nem felejtettem el mert máshol tényleg nem ettünk,csak a Mamánál de az apartmanba mi is fõztünk, mert a gyerekek nem esznek ám meg mindent én meg nem szeretem kidobni a maradékot ezért megeszem az pedig súlyfelesleggel jár icon_evil.gif
# 3634
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80543 Üzenet linkje2008-09-10 21:57:00 

macsosz írta:

Ugyan ez az út a miénk is csak fordított utazással icon_exclaim.gif
(...)
Benzinkúttal nem volt gondotok?Haspókéknak akadt egy pici icon_wink.gif

A fordított ha jól sejtem, azt jelenti, hogy elõbb a repcsi és hazafelé busz?

Á, arrafelé mindenhol vannak rendesen benzinkutak, ahol nekünk gondunk volt, az a világ végén van, ráadásul a sziget másik felén, szóval ettõl nem kell tartani.

# 3635
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80544 Üzenet linkje2008-09-10 21:58:02  Válasz a #80537. hsz-ra Előzmény #80537

icon_biggrin.gif szia Haspók icon_biggrin.gif
Hétvégi kirándulásunk alatt végig a Te beszámolódat tanulmányoztuk,
míg a nap sütötte a hasunkat icon_lol.gif A párom nyomtatott 1 egész jó térképet,azon végig utaztunk veletek icon_exclaim.gif
Sajnos csak ritkán tudok benézni a hellaszra,mert készükök a vizsgámra icon_cry.gif
De ha végeztem jövõhéten,újra csak kérdezek és kérdezek icon_redface.gif
Mindjárt indulunk Krétára icon_lol.gif
Üdv,Macsosz

# 3636
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80549 Üzenet linkje2008-09-10 22:01:21  Válasz a #80539. hsz-ra Előzmény #80539

Nappal annyira nem voltak sokan, az utcákba lehetett helyet találni icon_wink.gif
# 3637
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80550 Üzenet linkje2008-09-10 22:01:23  Válasz a #80542. hsz-ra Előzmény #80542

icon_lol.gif gondos bocs icon_lol.gif
Bocs icon_wink.gif

# 3638
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80552 Üzenet linkje2008-09-10 22:04:59  Válasz a #80543. hsz-ra Előzmény #80543

Igen,így értettem a fordított utat.
Egy kicsit izgul a párom a busz miatt.Õ még ilyet nem csinált,de meggyõztem,mert így olcsóbb icon_exclaim.gif
A beszámolódból emlékszem a teli tankra icon_wink.gif
Macsosz icon_biggrin.gif

# 3639
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80553 Üzenet linkje2008-09-10 22:05:36  Re:

WhiteFrost írta:
Mi már harmadszorra voltunk Knossosba és mindig ingyen mentünk be, de lehet, hogy ez is az elõ és az utószezon nyereménye icon_lol.gif

Lehet... vagy csak figyelmetlen voltam? Ha jól vettem ki a beszámolóból, akkor ki volt írva valahova, de ennek ellenére akartak a nénik jegyet vetetni?

Hát már elkezdtem sakkozni a jövõ évi napokkal, jövõre mindenképpen szeretnék még júniusban, jó korán kimenni! Most úgy látom, hogy egy hét talán menne. Az nem sok, de arra elég, amit még szeretnék Krétából, sõt, a fele idõt Santorinire szánnánk... icon_smile.gif

Igazából tavasszal szerettem volna menni, de áprilisban még nem biztos, hogy a Samaria nyitva lesz (utánanéztem azóta, de bizonytalan még az az idõszak), meg hát akkor még nem megy fapados sem, szóval a repjegy is bonyolultabb lenne. Május eleve lehetetlen a meló miatt, így marad a június, de ennek két dolog miatt is örülök: egyrészt akkor tudunk megint fapadossal menni, szóval nem kell semmi szervezés meg utánajárás (éljen a lustaság icon_biggrin.gif), másrészt meg akkor már lehet fürdeni a tengerben, ami azért nem hátrány. icon_smile.gif

# 3640
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80554 Üzenet linkje2008-09-10 22:07:15  Válasz a #80552. hsz-ra Előzmény #80552

Gyros sültkrumplival és van nagyon csípõs parikás só amivel nagyon finom icon_lol.gif
bár ott lehetnék most icon_evil.gif

# 3641
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80556 Üzenet linkje2008-09-10 22:11:44  Re:

macsosz írta:

Sajnos csak ritkán tudok benézni a hellaszra,mert készükök a vizsgámra icon_cry.gif
De ha végeztem jövõhéten,újra csak kérdezek és kérdezek icon_redface.gif
Mindjárt indulunk Krétára icon_lol.gif
Üdv,Macsosz

Irigyellek ám most, hogy Ti még elõtte vagytok! icon_smile.gif Én életemben elõször kezdem már ilyenkor tervezni a jövõ évi nyaralást, teljesen bekattantam Görögországra... icon_smile.gif És hiába nézegetek más országokat, egyik sem vonz jobban - hihetetlen, ezt sosem hittem volna magamról! icon_smile.gif

A vizsgára készülésért viszont nem irigyellek... de kívánom, hogy legyél túl rajta minél hamarabb, és akkor jöhetnek nyugodtan a kérdések, bátran kérdezz minél többet, imádok Krétáról beszélni-olvasni-írni! icon_biggrin.gif

# 3642
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80557 Üzenet linkje2008-09-10 22:15:09  Re:

macsosz írta:
Igen,így értettem a fordított utat.
Egy kicsit izgul a párom a busz miatt.Õ még ilyet nem csinált,de meggyõztem,mert így olcsóbb icon_exclaim.gif
Macsosz icon_biggrin.gif

Elõször az jutott eszembe, hogy talán fordítva jobb, mert odafelé az ember még a várakozás és a kíváncsiság miatt jobban elviselni a kényelmetlenségeket, de aztán mire ezt leírtam volna, arra gondoltam, hogy végülis a fordított megoldás sem lehet olyan rossz, mert így meg nem érsz haza olyan hamar, nem ér véget olyan hamar a nyaralás... icon_smile.gif

Vagyis nem is tudom..? Ilyenkor úgy van, hogy az utazás napjaival hosszabbodik az egész út? Vagy nem?

# 3643
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80558 Üzenet linkje2008-09-10 22:16:46  Re:

WhiteFrost írta:
Gyros sültkrumplival és van nagyon csípõs parikás só amivel nagyon finom icon_lol.gif
bár ott lehetnék most icon_evil.gif

Nyamm! icon_biggrin.gif
Hát én is nagyon szeretnék... icon_smile.gif

# 3644
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80559 Üzenet linkje2008-09-10 22:16:58  Válasz a #80556. hsz-ra Előzmény #80556

Csatlakoznék Haspókhoz, vizsga után várom én is a kérdéseket.
Nagyon jó Krétáról írni és ábrándozni, mert egy kicsit ott érzem magam.
Sajna nekünk az idén már nincs több Görögország icon_cry.gif
Macsosz!
Használd ki, hogy TI most mentek, nagyon jó lesz icon_lol.gif

# 3645
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80560 Üzenet linkje2008-09-10 22:18:17  Válasz a #80556. hsz-ra Előzmény #80556

Haspók icon_biggrin.gif
Hihetetlen,de mi is a jövõévet tervezzük már icon_exclaim.gif Pedig még el sem indultunk icon_exclaim.gif Mindenképp szeretnénk 1 klasszikus körutat tavasszal.
õsszel meg Kréta másik fele. Ez a terv icon_exclaim.gif ...meg Korfu,Santorini. Zakhyntos(a lányom jövõhéten indul),Kos és még 1000 sziget icon_exclaim.gif
Tíz évig már biztos nem unatkozunk és ez még csak Görögország icon_exclaim.gif
Macsosz

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 242 243 244 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu