sziasztok.itt vagyunk kint ma az ido eleg valtozatos volt.nem esett ,de hol sutott a nap hol nem,du-ra kisutott ismet es lementunk furdeni a tenger nagyon jo meleg kint kicsit huvosebb volt.nem mondanak valami jo idot de mi igyekszunk jol kitolteni az itteni 2 hetet.
remelem nekunk is lesz neg jo idonk.
Ezért örülök hogy itthon maradtam, mert pénteken indultunk volna haza,és valószínû hogy akkor már észhez tér az idõ,na akkor lettem volna csak igazán mérges.
Ne sajnáld ,hogy nem jöttél ma nem volt jó idõ és nem is nagyon mondják,hogy lesz Motort béreltünk és elmentünk Nikianaba,hazafelé rommá áztunk a motoron,most nem gyõzzük a melegítõ italokat inni(alkoholos )most csillagos az ég reméljük reggel napsütésre ébredünk üdv mindenkinek
Kitartás!!! ti 2 hétre mentetek,van még remény hogy jó idõ lesz! Én most már komolyan örülök hogy nem utaztam,pedig még az indulás elõtti órában is gondolkodtunk mi legyen,de jól döntöttünk,pedig nagyon visszavágytunk / de nem mindenáron /.
szia!sajna az ido nem javul minden nap esik es minden nap meg is azunk motorozas kozben de legalabb kicsit sut is a nap minden nap,es neha meg furdeni is tudunk remeljuk lesz javulas
Most néztem az elõrejelzést ha lehet hinni neki akkor jövõ hét hétfõtõl 22 fok, kedden 23 fok esõ nélkül.Biztos lesz még addig jó idõ,még jó hogy 2 hétre mentetek.
Mi rendesen benyeltük volna a rossz idõt.
Kitartás!!! és további jó és még jobb nyaralást . Nekem nehogy úgy gyertek haza,hogy fáztatok 2 hétig!!! Pláne Görögországba,az nem lehet!!!
Tegnap fürdõruhában sétáló idõs nénikéket, bácsikákat láttam az utcán, miközben esett az esõ. Elgondolkodtam: mennyivel jobb arcok nálam, aki begubózva ülök itthon egész nap.
Tegnap fürdõruhában sétáló idõs nénikéket, bácsikákat láttam az utcán, miközben esett az esõ. Elgondolkodtam: mennyivel jobb arcok nálam, aki begubózva ülök itthon egész nap.
Magyarul beszéltek. De tegnap szintén ilyet láttam, viszont nem hallottam milyen nyelven kommunikáltak. Húúúúú! Tegnap valami iszonyat mennyiségû esõ zuhant ránk. Valamikor 19.00 körül kezdte, és még 20.45-kor szakadt. Volt olyan idõszaka, hogy nem lehetett átlátni az esõfüggönyön. Az utcák is kisebb tengerré változtak. Félelmetes volt. Ahogy pedig most kinézek az ablakon, még ma is folytatja.
Megérkeztünk,sajna az idő nem volt kegyes hozzánk.Ilyen pocsék időjárásban még sosem volt részem Görögországban
Már csak azért is nagyon bánom,hogy nem sikerült jóra a nyaralásunk,mert nem tudom mikor lesz szerencsém ismét az én szeretett Görögországomban nyaralnom
Szia Kristi!
Üdv itthon! Sajnos már két héttel ezelőtt úgy tűnt, a mi kosi nyaralásunk alatt, hogy végetért a görög nyár is.
Végig rossz időtök volt, van azért jó élményed?
Szia Andi!
Volt 2 napunk ami teljesen jó volt és egy két de. vagy du.-k is ,de pl. az első héten minden nap eláztunk motorozás közben és nem is kicsit
A legnagyobb baj az volt,hogy az állandó nyirkos párás idő miatt nem száradtak meg a ruhák, törülközők.
Azért jó volt ez a nyaralás is,de sok helyet megszerettünk volna nézni, amiből persze semmi sem lett.És a tenger sem volt olyan csodaszép napocska nélkül
Ja és a szokásos 1000-1200km helyett most csak 350-et mentünk mocival azért ez sokat elárul az időről....