H.apci az utolsó képed az a vendéglős, nagyon úgy néz ki, ahol nekem egy idős görög öreg úr egy érzelgős dalt énekelt, haza megyek és elő is veszem a cd-t és megnézem azt a képet és beazonosítom a helyszínt....
...H.apci, szerintem nem szívódtak fel, csak csendben olvassák az élményeiteket, ti még pezsegtek, hiszen most jöttetek haza, nekem már azóta eltellt 2 hónap, úgy érzem már mintha ezer éve lett volna, de elhiheted jó olvasni amit írtok és nézni a jobbnál jobb képeket amiket feltesztek, így ezúton kérlek téged és Brekit is, hogy írjatok...mert én kíváncsi vagyok....
Rajtam nem múlik, de azért néha egy-egy rövid visszajelzés jó lenne, hogy tudjam nem hiába mesélek...
Nem, nem szívódtunk fel. Én csak szónélkül figyelek és ámulok a szép képek látványától...közben meg írom szorgosan a saját beszámolómat, meg töltöm fel e képeket...de minden érdekel!!!!
Nagyon jó olvasni és nézni a képeket, csak azt mondhatom : Nagy életművészt ismertem meg, megélitek és nem túlélitek az életet. Nem tűnünk el csak sajnos, november 2-ig hatalmas tempóval dolgoznunk kell. Azért néha ide tudok ülni,de novemberben jövök ülök és mesélek.