Vaira fél11 körül érkeztünk.
Hamar kaptam egy dögös fűrdőrucit a páromtól egy "Greece"-sapkával
-és már özönlött is a tömeg a buszokról -így inkább
vettünk pár kiló banánt a kijáratnál és átmentünk Itanosra
Mondhatom,életünk egyik legjobb döntése volt -lásd fotóalbum N"1
A könyvről: WhiteFrost írta,hogy látszik a fotóimon,h.olvastam a könyvet!
Reméltem,hogy így van és nagyon jólesett
Ha tehetitek,menjetek el Biztosan más szemmel fogod látni az egész helyet.
Én sajnos kölcsönadtam a könyvet,de már újra olvasnám
Na úgy látszik végleges a terv, jövőre nyugat Kréta
Megnéztem a travel.hellasz-t, de elég drágán találtam szállást.
Szeretnék megmaradni a 4-5000 Ft/fő/éj-nél.
Ha valaki tud ilyet, akkor várom az apartman nevét.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy Heraklion-ból visz helyi busz járat nyugat Krétára? És milyen sűrűn szokott járni, mennyi a jegy, és a repülőtérnél fel lehet rá szállni?
Vagy érdemesebb ott kocsit bérelni? (Mi inkább robogó-pártiak vagyunk, de azzal nem tudjuk elvinni a csomagunkat)
A következő indulási idejei vannak naponta a Heraklion-Chania menetrendszerinti busznak:
5.30-6.00-6.30-7.30-8.30-9.30-10.30-11.30-12.30-13.30-14.30-15.30-16.30-17.30-18.30-20.00-21.00
Az ára most 11.50€ és 3 órás a buszút.
A buszra a reptérnél nem tudsz felszállni, mert a buszpályaudvar a kikötőnél van.
A szigeten egyébként autót érdemes bérelni, mert hiába tűnik kicsinek a sziget elviekben, a távolságok nagyok. A robogó akkor jó, ha max 25 km-es körzetet akarsz bejárni.
Tzotya,nagyon jók a fotóalbumaid,szép helyeken jártatok.
Azt szeretném megtudni hogy Koutsuraniban bungalóban,vagy szállodai szobában laktatok-e,és milyen volt belülről a szoba/fürdő,mert arról nem találtam képet,(persze ez lehet hogy csak engem érdekel).
[quote="Mono"]Tzotya,nagyon jók a fotóalbumaid,szép helyeken jártatok.
Azt szeretném megtudni hogy Koutsuraniban bungalóban,vagy szállodai
Szia Mono!
Szállodai szobában laktunk az első emeleten. Gyönyörű kilátással a tengerre.180 fokos körpanoráma fogadott az erkélyen ahogy kiléptünk. A szobában két egyszemélyes ágy egymás mellett éjjelli szekrénnyel, egy kanapé, fésülködő asztal, hűtő,tv, légkondi amit ingyen lehetett használni,egy dohányzóasztal két fotellel.Fürdőben kád és wc, csap.Kétnaponta cserélték a törcsiket és az ágyneműt.Az előszobában beépített szekrény rengeteg fogassal.Az erkélyen aztal és két szék.Mi nagyon meg voltunk elégedve a szobával.
Ha van még kérdésed szivesen válaszolok.