A két gránitsziklás strand, főleg a Nausa közeli nagyon Seychelle-szgi hangulatot kelt (még pálmafák nélkül is! ) Parost sem szeretném kihagyni. A fene vigye el, már megint túl sok hely van a fejemben. De a zöldek jobban vonzanak...izgi a döntés...a végén még kancsóból sorsolunk, mint egyszer régen!!!
Tényleg? Na, ez már valami!!!! Nekem is tetszik már régen, Naxosról is át akartunk menni, csak kevás volt az idő. De párom ma leszavazta, neki túl kopár. Igazság szerint nekem két hétre Milos is. Nem bírok két hétig csak strandolni, még ha a legmesésebb strandok is vannak. Karpathoson is untam már az utolsó napokat Imádom a csodás strandokat, de azért minden második napra kell egy kis néznivaló is, vagy hegyi túrák.
Egyébként Naxosra, Mykonosra is többek között. Nekik nagy a kínálatuk. Én ellennék két hetet, mert akkor a környező szigeteket is meg tudnám nézni, csak anyagiakkal nem valószínű, hogy bírnám.
itt az Apollónnál a feltüntetett first minute árak reptéri illetékkel együtt értendőek? (Mert az van odaírva, hogy transzfer+repülő benne van az árban, de külön az illetékről nem tesznek említést.)