Semmi gond, csak figyelj oda legközelebb, hogy az adott topicnak megfelelő témáról írj. Ami nem oda való, arról privát üzenetben vagy az "Off" topicban lehet "beszélgetni".
Kedves Cserrobi!
Azok is Boldog Karácsonyi kívánságokat kapnak másik oldalakon. De a Te Kívánságodra természetesen Nekik is és MIndenkinek kívánhatok Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet!
Mi idén szeptemberben szeretnénk menni Nei Poriba, persze ha minden jól megy és nem lesz váratlan kiadás ez évben sokkal nehezebb lesz gyüjtögetni rá sajnos
Mi idén szeptemberben szeretnénk menni Nei Poriba, persze ha minden jól megy és nem lesz váratlan kiadás ez évben sokkal nehezebb lesz gyüjtögetni rá sajnos
Szia!!!!
Nem szabad kihagyni mert nagyon patináns kis fauucska Nei Pori,és a környék sem elhanyagolható Remélem el tudtok menni...Mi is tavaly voltunk ott szeptemberbe és isteni volt az idő ott....Jó böngészést mindenkinek
Szép napot mindenkinek! Kicsit sem könnyű és hosszan eltartó betegség után, de újra itt vagyok a fórumon. Sajnálom, hogy eddig nem tudtam veletek lenni. Talán a jövőben többet tudok itt tartózkodni. Cserrobi, Brobert üdv nektek... Kezdem a készülődést a következő görög útra... valaki ötlet???
Hát most nem kezdeném el felsorolni az összes Görögországi nyaralóhelyet
Szia BRobert!!!!
Üdv neked.látom megérkeztél Merre csavarogtál???Tudom hogy ez nem ide való téma csak nem bírtam kihagyni Gondolom érted mire gondoltam