BRobi, mindjárt gondoltam, hogy nem akarod felsorolni... csak úgy gondolkodóba estem... megyünk ez szinte biztos... de merre? Na ez nem biztos még, Nei Pori viszont mindig a szívem csücske marad, ha tudok az idén is "beugrom", ha csak 1-2 napra is, de biztos.
Hát most nem kezdeném el felsorolni az összes Görögországi nyaralóhelyet
Szia BRobert!!!!
Üdv neked.látom megérkeztél Merre csavarogtál???Tudom hogy ez nem ide való téma csak nem bírtam kihagyni Gondolom érted mire gondoltam
Üdv:Robi
Szia
Jártam-keltem, de olvasni fel-fel jöttem. Gondoltam mostmár hangomat is hallatom
BRobi, mindjárt gondoltam, hogy nem akarod felsorolni... csak úgy gondolkodóba estem... megyünk ez szinte biztos... de merre? Na ez nem biztos még, Nei Pori viszont mindig a szívem csücske marad, ha tudok az idén is "beugrom", ha csak 1-2 napra is, de biztos.
Ha a helyedbe lennék, akkor én vagy Thasszosz, vagy Parga-Korfu irányt fedezném fel. Ezek viszonylag könnyebben megközelíthetők kocsival is
Hát most nem kezdeném el felsorolni az összes Görögországi nyaralóhelyet
Szia BRobert!!!!
Üdv neked.látom megérkeztél Merre csavarogtál???Tudom hogy ez nem ide való téma csak nem bírtam kihagyni Gondolom érted mire gondoltam
Üdv:Robi
Szia
Jártam-keltem, de olvasni fel-fel jöttem. Gondoltam mostmár hangomat is hallatom
BRobert, köszönöm az ötleteket, benéztem egy-két topikba (Lefkada, Evia), Thasszoszon már voltunk 2x, Korfura mi is gondoltunk... Tapogatózunk... keresgetünk.
Másodszor próbálom megkérdezni, hogy a vasútállomás Nei Poriban, vagy Platamosban van?
Én úgy emlékszem, hogy Nei Poriban, de a Leptokáriás topikban azt írják, hogy nem.
Igen, épp említeni akartam A Platamonasi vasútállomás 3 évvel ezelőtt szünt meg, mert alagutat furtak a hegyen át, hogy ne a városon keresztül közlekedjenek a vonatok. Az új megállót Nei Porinál létesítették, a következő megálló Leptokaria. Platamonasba busszal, vagy egyéb közlekedési eszközökkel lehet eljutni
A templom Nei Pori közepén van. Indulj el Platamon felé. Nei Pori északi végénél, a laktanyánál, van egy körforgalom. Ott balra - a parttal ellenkező irányba - lévő utcán mész ki a körforgalomból. Kb. 200 méter hosszú az utca. Ennek a végéban már ott a vasuti gyalogos felüljáró, amin keresztül tudsz a peronokra és a pénztárakhoz menni