Szia Angica!
Tudnál nekem valamit mondani a Corali apartmanról? Már lefoglaltuk a szobákat, július 18-tól augusztus 01-ig leszünk ott.
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy milyen belülről (olvastam már, hogy azt nemtudod), hanem arra, hogy milyen a környék, a tengerpart.
Még esetleg arra lennék kíváncsi, hogy a tulaj tud-e magyarul?
Előre is köszönöm!
Sarti egy halászfaluból lett üdülőhey.A közlekedés rajtad áll,lehet autót vagy motort bérelni,azzal belehet járni az egész környéket.Nem túl drága a bérleti díj sem.
Mi tavaly a Stamatisban voltunk, ami a beachen van. a Holliday és ugyanolyan távolságra van a falutól, csak a tengerhez van kb. 50 m-rel közelebb. Mi esténként autóval bementünk a főúton a "nagy sárga" ÁBC-ig, leraktuk az autót a hátsó parkolójában, és onnan bementünk gyalog a faluba. Így nem kellett túl sokat gyalogolni sem, és amitt vásároltunk, nem kellett cipelni kézben.
Egyébként gyalog onnan negyed óra egy könnyed sétával a falu.A Hollidaynál a ház körül az út szélén parkolnak, de elég széles az út nincs "veszélyben" a parkolásnál az autó szerintem
Szia!
Mennyit fizettetek a corali-ért??
Ha ugyan arra az apartmanra gondolunk akkor tök jó helyre mentek..))
Én voltam egyszer bent az egyik szobájukban és nagyon igényes...(nekem tetszett)Mi is néztük de nekünk eléggé drágának tűnt......
4 fős apartmant béreltünk 80 euróért naponta.
Egyénileg utazunk autóval, mi vettük fel a kapcsolatot velük.
Szoval, akkor nemvolt rossz választás?? Ennek öülök. és ahogy olvasgattam elég jó éjszakai élet van a faluban!
velő vagyok a 'munka görögországban' topicból, csak nem enged belépni valamiért azzal a névvel,
röviden és tömören kérnék 1-2 választ:
-stimmel-e, hogy Sarti-ba nagyrészt fiatalok mennek nyaralni (és ennek ellenére nem a klasszikus segghülye-diszkós-helyek vannak többségben)?
-stimmel-e, hogy a magyar turisták aránya Sarti-ban borzasztóan magas (30-50-x %?)
-mennyire van jelen a butavadparasztturista-mentalitás? (non-stop panaszkodás, beszűkültség, beb*szva ordítozás, hogy csak egy párat említsek)?
nyilván nem lehet ezekre fekete-fehér válaszokat adni, de némi témpontot szeretnék kapni!
velő vagyok a 'munka görögországban' topicból, csak nem enged belépni valamiért azzal a névvel,
-stimmel-e, hogy Sarti-ba nagyrészt fiatalok mennek nyaralni (és ennek ellenére nem a klasszikus segghülye-diszkós-helyek vannak többségben)?
-stimmel-e, hogy a magyar turisták aránya Sarti-ban borzasztóan magas (30-50-x %?)
-mennyire van jelen a butavadparasztturista-mentalitás? (non-stop panaszkodás, beszűkültség, beb*szva ordítozás, hogy csak egy párat említsek)?
Nem vagy egy kicsit eltévedve!!!!!!!?????
nyilván nem lehet ezekre fekete-fehér válaszokat adni, de némi témpontot szeretnék kapni!
köszi előre is
velő
Nem vagy egy kicsit eltévedve!!!!!????
Jó hozzáállásod van a dolgokhoz
Az elég jó,hogy 20 euró/nap-ra jön ki:)
Én nagyon szeretem sartit...Már 4szer voltam és nem tudom megunni...
mi is kocsival megyünk két hétre mert annyira szép helyek vannak a környéken,hogy érdemes kirándulni...
Mi sem azok az egyhelyben lős turisták vagyunk! Szeretünk új tályakat felfedezni! Minden egyes nyaralás alkalmával elmegyünk hajókirándulásra is, szoval itt is megyünk biztosan!
Ti mikor mentek?vagy még nincs időpont?
A Corali is a parton van, hacsak nincs a faluban két Corali. Épp azon apartmanok egyike, amelynek az elérhetőségét ma írtam fel. Az is elég szimpatikus volt kívülről. Közel van ahhoz a pékséghez, ahol a falu legjobb kenyerét kaphatjátok. A víz még ott is hamar mélyül - amennyire én emlékszem, mert a munka mellett sokat nem járok partra, ha mégis, inkább közel hozzánk, a baywatchKenhez -, "durva" homokos (vagy apró kövesnek mondják?) a part (én ezt jobban szeretem, mert nem tapad rám), a főtértől andalgósan kb. 10-15 perc. Szerintem jó helyen van, mert ha normál tempóban mész (nem csak úgy andalogsz), hamar bent vagy a központban, viszont éjjel tudsz aludni, nem hallatszik ki a discok zaja. Azt hiszem jó választás volt. Remélhetőleg belül is tiszta, bár ez azon múlik, aki takarítja. A tulajt nem ismerem, sajnos nem tudom, hogy beszél-e magyarul, de szinte kizárt. Talán egy-két szót, ha megtanult a turistáktól.
köszi előre is
velő
Drága Velő!
-többségben mindenféle korosztály jár ide nyaralni, attól függően, hogy melyik időszakban jössz, fogsz találni korosztályokat. Nyilván a nyugdíjasok inkább elő- illetőleg utószezonban jönnek, hiszen az megfizethetőbb. Nem tudom mit értettél "segghülye-diszkós-helyek"-en. Eddig 4 zenés-táncos szórakozóhely volt, abból 3 diszkónak minősíthető, egy pedig valami Pub szerű, ahol U2, Bob M., és ehhez hasonlók mennek.
-a magyar turisták aránya valóban magas
-a "butavadparasztturista-mentalitás" - ahogy jellemezted, rajtatok turistákon múlik, hogy mennyire volt/lesz jelen. Ahol viszont turizmus van, ott számolni kell ezzel is. Nem csupán itt, bárhol máshol a világon - bár ez az én véleményem-. Szerintem, ha jó társasággal jössz, nem fogod idegenek panaszait hallgatni, hiszen nyilván a saját köröddel mész majd el szórakozni.
Igyekeztem rövid és tömör lenni, ennél tömörebben sajnos nem tudtam megfogalmazni a kérdéseidre adandó válaszokat.
Sziasztok!
A Campus Clubnak is van két aparmanja, ami jó helyen van és kívülről jól néz ki. Az egyik a Kostas, ennek vannak tengerre néző szobái és ez jobban néz ki mint a képeiken, valmint a Marita, ez a főutca melletti egyik keresztutcában van egy kis élelmiszerbolt mellett, a pékséghez közel. Tavaly a Campus Clubnál lehetett busszal is menni, és csak szállást foglalni.