Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1951
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Fefe11
Aktív fórumos
Aktív fórumos
132 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88742 Üzenet linkje2009-01-27 12:24:18 

Sziasztok!
Volt már valaki Sartin a Tonia apartmanban?
Merre található, milyen az apartman és a környék?

# 1952
KiscsajBrigi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88758 Üzenet linkje2009-01-27 14:09:54 

Szia Angica!
Tudnál nekem valamit mondani a Corali apartmanról? Már lefoglaltuk a szobákat, július 18-tól augusztus 01-ig leszünk ott.
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy milyen belülről (olvastam már, hogy azt nemtudod), hanem arra, hogy milyen a környék, a tengerpart.
Még esetleg arra lennék kíváncsi, hogy a tulaj tud-e magyarul?
Előre is köszönöm!

# 1953
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88765 Üzenet linkje2009-01-27 14:56:26  Válasz a #88735. hsz-ra Előzmény #88735

Sarti egy halászfaluból lett üdülőhey.A közlekedés rajtad áll,lehet autót vagy motort bérelni,azzal belehet járni az egész környéket.Nem túl drága a bérleti díj sem.
# 1954
Virágtündér
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
29 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88766 Üzenet linkje2009-01-27 14:59:07  Válasz a #88735. hsz-ra Előzmény #88735

Mi tavaly a Stamatisban voltunk, ami a beachen van. a Holliday és ugyanolyan távolságra van a falutól, csak a tengerhez van kb. 50 m-rel közelebb. Mi esténként autóval bementünk a főúton a "nagy sárga" ÁBC-ig, leraktuk az autót a hátsó parkolójában, és onnan bementünk gyalog a faluba. Így nem kellett túl sokat gyalogolni sem, és amitt vásároltunk, nem kellett cipelni kézben.
Egyébként gyalog onnan negyed óra egy könnyed sétával a falu.A Hollidaynál a ház körül az út szélén parkolnak, de elég széles az út nincs "veszélyben" a parkolásnál az autó szerintem

# 1955
Lililuca
Törzstag
Törzstag
616 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88767 Üzenet linkje2009-01-27 15:18:33  Válasz a #88758. hsz-ra Előzmény #88758

Szia!
Mennyit fizettetek a corali-ért??
Ha ugyan arra az apartmanra gondolunk akkor tök jó helyre mentek..icon_smile.gif))
Én voltam egyszer bent az egyik szobájukban és nagyon igényes...(nekem tetszett)Mi is néztük de nekünk eléggé drágának tűnt......

# 1956
Lililuca
Törzstag
Törzstag
616 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88768 Üzenet linkje2009-01-27 15:20:36 

Ja és utazási irodán keresztül fizettétek vagy fölvettétek a kapcsolatot a tulajokkal????
# 1957
KiscsajBrigi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88770 Üzenet linkje2009-01-27 15:43:10 

4 fős apartmant béreltünk 80 euróért naponta.
Egyénileg utazunk autóval, mi vettük fel a kapcsolatot velük.
Szoval, akkor nemvolt rossz választás?? icon_smile.gif Ennek öülök. és ahogy olvasgattam elég jó éjszakai élet van a faluban!

# 1958
Tueskeesvanek
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88771 Üzenet linkje2009-01-27 15:44:37 

szépjónapot,

velő vagyok a 'munka görögországban' topicból, csak nem enged belépni valamiért azzal a névvel,

röviden és tömören kérnék 1-2 választ:

-stimmel-e, hogy Sarti-ba nagyrészt fiatalok mennek nyaralni (és ennek ellenére nem a klasszikus segghülye-diszkós-helyek vannak többségben)?
-stimmel-e, hogy a magyar turisták aránya Sarti-ban borzasztóan magas (30-50-x %?)
-mennyire van jelen a butavadparasztturista-mentalitás? (non-stop panaszkodás, beszűkültség, beb*szva ordítozás, hogy csak egy párat említsek)?

nyilván nem lehet ezekre fekete-fehér válaszokat adni, de némi témpontot szeretnék kapni!

köszi előre is

velő

# 1959
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88772 Üzenet linkje2009-01-27 15:47:57 

tueskeesvanek írta:
szépjónapot,

velő vagyok a 'munka görögországban' topicból, csak nem enged belépni valamiért azzal a névvel,

-stimmel-e, hogy Sarti-ba nagyrészt fiatalok mennek nyaralni (és ennek ellenére nem a klasszikus segghülye-diszkós-helyek vannak többségben)?
-stimmel-e, hogy a magyar turisták aránya Sarti-ban borzasztóan magas (30-50-x %?)
-mennyire van jelen a butavadparasztturista-mentalitás? (non-stop panaszkodás, beszűkültség, beb*szva ordítozás, hogy csak egy párat említsek)?

Nem vagy egy kicsit eltévedve!!!!!!!?????
nyilván nem lehet ezekre fekete-fehér válaszokat adni, de némi témpontot szeretnék kapni!

köszi előre is

velő

Nem vagy egy kicsit eltévedve!!!!!????
Jó hozzáállásod van a dolgokhoz icon_rolleyes.gif

# 1960
Lililuca
Törzstag
Törzstag
616 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88776 Üzenet linkje2009-01-27 16:13:46  Válasz a #88770. hsz-ra Előzmény #88770

Az elég jó,hogy 20 euró/nap-ra jön ki:)
Én nagyon szeretem sartit...Már 4szer voltam és nem tudom megunni...
mi is kocsival megyünk két hétre mert annyira szép helyek vannak a környéken,hogy érdemes kirándulni...

# 1961
KiscsajBrigi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88779 Üzenet linkje2009-01-27 16:30:20 

Mi sem azok az egyhelyben lős turisták vagyunk! Szeretünk új tályakat felfedezni! Minden egyes nyaralás alkalmával elmegyünk hajókirándulásra is, szoval itt is megyünk biztosan!
Ti mikor mentek?vagy még nincs időpont?

# 1962
Angica
Aktív fórumos
Aktív fórumos
153 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88781 Üzenet linkje2009-01-27 16:59:31  Válasz a #88758. hsz-ra Előzmény #88758

A Corali is a parton van, hacsak nincs a faluban két Corali. Épp azon apartmanok egyike, amelynek az elérhetőségét ma írtam fel. Az is elég szimpatikus volt kívülről. Közel van ahhoz a pékséghez, ahol a falu legjobb kenyerét kaphatjátok. A víz még ott is hamar mélyül - amennyire én emlékszem, mert a munka mellett sokat nem járok partra, ha mégis, inkább közel hozzánk, a baywatchKenhez icon_smile.gif -, "durva" homokos (vagy apró kövesnek mondják?) a part (én ezt jobban szeretem, mert nem tapad rám), a főtértől andalgósan kb. 10-15 perc. Szerintem jó helyen van, mert ha normál tempóban mész (nem csak úgy andalogsz), hamar bent vagy a központban, viszont éjjel tudsz aludni, nem hallatszik ki a discok zaja. Azt hiszem jó választás volt. Remélhetőleg belül is tiszta, bár ez azon múlik, aki takarítja. A tulajt nem ismerem, sajnos nem tudom, hogy beszél-e magyarul, de szinte kizárt. Talán egy-két szót, ha megtanult a turistáktól.
# 1963
Lililuca
Törzstag
Törzstag
616 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88783 Üzenet linkje2009-01-27 17:04:01  Válasz a #88779. hsz-ra Előzmény #88779

Augusztus 8-22-ig leszünk.De majd csak a héten fizetjük be..Remélem lesz még hely:)
# 1964
Angica
Aktív fórumos
Aktív fórumos
153 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88784 Üzenet linkje2009-01-27 17:13:28 

tueskeesvanek írta:
szépjónapot,

köszi előre is

velő

Drága Velő!

-többségben mindenféle korosztály jár ide nyaralni, attól függően, hogy melyik időszakban jössz, fogsz találni korosztályokat. Nyilván a nyugdíjasok inkább elő- illetőleg utószezonban jönnek, hiszen az megfizethetőbb. Nem tudom mit értettél "segghülye-diszkós-helyek"-en. Eddig 4 zenés-táncos szórakozóhely volt, abból 3 diszkónak minősíthető, egy pedig valami Pub szerű, ahol U2, Bob M., és ehhez hasonlók mennek.
-a magyar turisták aránya valóban magas
-a "butavadparasztturista-mentalitás" - ahogy jellemezted, rajtatok turistákon múlik, hogy mennyire volt/lesz jelen. Ahol viszont turizmus van, ott számolni kell ezzel is. Nem csupán itt, bárhol máshol a világon - bár ez az én véleményem-. Szerintem, ha jó társasággal jössz, nem fogod idegenek panaszait hallgatni, hiszen nyilván a saját köröddel mész majd el szórakozni.

Igyekeztem rövid és tömör lenni, ennél tömörebben sajnos nem tudtam megfogalmazni a kérdéseidre adandó válaszokat.

# 1965
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Frézia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
197 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88802 Üzenet linkje2009-01-27 19:24:16 

Sziasztok!
A Campus Clubnak is van két aparmanja, ami jó helyen van és kívülről jól néz ki. Az egyik a Kostas, ennek vannak tengerre néző szobái és ez jobban néz ki mint a képeiken, valmint a Marita, ez a főutca melletti egyik keresztutcában van egy kis élelmiszerbolt mellett, a pékséghez közel. Tavaly a Campus Clubnál lehetett busszal is menni, és csak szállást foglalni.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 130 131 132 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu