Hát igen... Az utazás kiállítást ki nem hagynám! Pedig célirányosan gyűjtögetem a programfüzeteket meg a térképeket, mégis minden évben rengeteget begyűjtök. Aztán hetekig el vagyok a rendezgetésükkel.
én évek ota a neten foglalok szállást és az utazást is egyénileg oldom meg(repülőt,kompot,auto,és minden hasonlot)rengeteg a lehetőség csak utánna kell járni.én még eddig mindig jol jártam.egyénileg voltam Görögbe többször,Angliában,Teneriffén többször is.persze egyszerűbb az iroda ,kényelmesebb de én sokat csalódtam.
Sziasztok!
Ez meglep,hogy a szlovák árak magasabbak, de reméljük, hogy tényleg így van...
Erika, ti hova szeretnétek menni?
Nekem most nagy szerelem Zakynthos után Skopelos, egyszerűen elbűvölt.....de minden nap kutakodom, és Kréta is csodaszép, csak az a probléma, h délre indítanak utakat, pedig a nyugati-északi rész nagyon ott van...300km-t pedig nem szívesen autókáznék.....na majd kiderül!
Szép napot mindenkinek!!!!!!
Szia Asteri! Ismét Görögországba húz vissza a szíved? Santorini gyönyörű szigetét ne hagyd ki a listádról! A 2009. évi programunk várhatóan a Naxos-Santorini kombináció lesz.
Amikor olvastam a könyvet, folyamatosan arra gondoltam én is, hogy vissza kellene menni. De most ott tartok, hogy -mivel mindenhova nem mehetek-minden nap máshova mennék. Majdcsak kialakul.
Köszi a javaslatot, írok az irodának.
Éva
Szia Éva!
Végülis nem számít, csak Görögország legyen...én akár a hegyekben is ellennék
Szia Eszter!
A kiállításig még van egy hónap, nem gondoltam még végig, de szívesebben mennék pénteken, mint hét végén. Talán akkor kisebb a tömeg.
Üdv. Éva
Hali
Nekem kissé más a véleményem .Amióta megjelent az Aeolus Magyarországon velük utazom ,de még nem volt problémánk.
ezért nem is értem egy -két forumos társat aki kígyót békát kiabál
soha nem értettem meg azokat az emberkéket akik ha elhagyták
hazánk határait kitőr rajtuk valami furcsa hülyeség és hajlamosak a többi utastársuk pihenését rémálommá formálni majd ha hazaértünk, irány a net,és mást nem tudván csak pocskondiázzák az utazási irodákat.
Nevesen az Aeolus iroda esetleg nem valami szlovák ellenesség van jelen?
Rengeteget járok ki de én még nem tapasztaltam a kisemberek között
ellenségeskedést jelzik ugyan -van ilyen de mejdcsak elhajtjuk a vezéreinket,és ujra béke lesz.
Én 1x utaztam az Aeolussal, nem zárkózom el tőlük, de a kitelepített idegenvezetőre nem találok megfelelő szót. Egy leszarom stílusú picsa! Már elnézést a kifejezésért. Nemhogy nem segített nekünk, de még ott is hagyott a szarban. Utána meg hiába próbáltunk volna fellépni vonogatta a vállát. Jól szájba kellett volna hogy verjem, de szerencsére egy másik csaj akit a reptéren hazafelé láttunk először, ő próbált enyhíteni a lehúzáson.
Persze ez nem azt jelenti, hogy más utazási irodának jobb az alkalmazottja, sajnos ez van, mi már elvből nem foglalkozunk velük, magunknak mindent jobban meg tudunk oldani, és én Kefalonián is sokkal felkészültebb voltam mint a kinti ember, szóval mi már nem foglalkozunk velük, nem bosszantjuk magunkat.
Ha neked eddig semmi bajod nem volt velük, akkor nagyon jól kifogtad, kívánom, hogy ezentúl is így legyen.
Aki meg kifogta, ne az utazási irodára haragudjon, hisz minden szigeten más emberük van, egyszerűen csak ne vegyenek tudomást az ottani emberről, és készüljenek fel itthon minden infóval (erre jó ez a fórum), és nem lesz problémájuk kint. Szerintem ez lenne a megoldás. Az iroda ezekről nem sokat tehet...
Vitatkoznék Veled
Az utazási irodák nyilvánvalólag nyereségérdekelt vállalkozások, tehát szeretnék minnél olcsóbban letudni a kötelező penzumot; jelen esetben a telepített idegenvezető dolgot. Minimál bérért nem megy el gyakorlott szakember, tehát marad a gyakorlatlan, háttérinformációkkal, kapcsolatrendszerrel nem rendelkező friss hús sok esetben kifejezetten minimális nyelvtudással és egy olyan halgatólagos egyezséggel, hogy "keveset fizetünk, viszont a fakultatívon úgy húzod le az utasokat, ahogy akarod".
Sajnos élő példát tudok erre.