Sziasztok SARTI-funok én már jártam úgyan sartiban de annak van már vagy tiz éve és szeretném meg kérdezni tőletek hogy melyik éttermekbe érdemes vacsorázni?
Mi minden este a Cafe Emanuelle-ben ettünk, nagyon rendesek, beszélnek magyarul (bár ott szinte mindenki), az árak teljesen korrektek és isteni finoman csinálnak mindent! Mi őket ajánljuk! Ha megyünk is ott fogunk enni, az tuti
Én is őket ajánlanám!Valóban kedvesek és csuda finom minden náluk.Bármiben segítenek,ha kérdésed van.Minden este volt pár percük,hogy kicsit beszélgessenek velünk.Másnap a strandon meg ránk köszöntek.Nagyon jólesett ez a kis figyelmesség.Ez nem azt jelenti,hogy a többi nem jó!Az óriás palacsintát feltétlenül kostoljátok meg a sétáló utcán.Akár sósan akár édesen,nagyon finom.Én a nutellás banánosat szeretem a legjobban.(+2kiló)
Már csak 139 nap
Egyre kevesebb van az indulásig, de még mindig olyan sok.
Folyamatosan figyelem, hogy milyen hozzászólások születnek itt a fórumon, így mire utazunk sok mindennel tisztában leszünk. ű
Csak kár, hogy a kinézett időpontban már nincs hely egyéni utazással, csak a százezer feletti kategóriában.
Szia évek óta járok Sartira,ha jót akarsz enni én az Avrát ajánlom a főutcán.Az adag hatalmas,ha már másodszor mész,adnak előételt,italt,meg mindent.Az adag akkora hogy én nem bírtam megenni.Jó nyaralást.
A parton a Nepália (vagy Nepáia) étterem is jó, itt görögök vannak, magyarul nem tudnak, de az étlap magyar is. Nagyon finom itt a muszaka. A Relaxban a grill spagetti. A gyros pedig az Ovelixben még mindig nagyon finom, akárki akármit is mond. Viszont a parkoló után a Sarti Beach felé bal oldalon az utolsó étterem, kockás terítőkkel, ezt nem ajánlom. A grill tál nem ízlett, fura szagú volt a hús, a görögsali fele akkora mint máshol és túlszámláztak.
Szia vadevezős! Látom egyidőben leszünk Sartin. Csak mi jun8-án indulunk. Már mi is jártunk Sartin de csak átutazóban. A Sithon félszigeten nyaraltunk már Neos Marmarason kétszer, Toroniba. Voltunk már pár helyen Gögországba /szigeten is/ de a tenger itt tetszik a legjobban. Szeretünk búvárkodni / szemüveg,pipa,békatalp/ itt gyönyörűa viz alatt. Az ófalu részn lessz a szállásunk Michalis apartman a Walter travellel megyünk juni21-ig.Motorral szeretnénk bejárni a kis öblöket. Remélem jó időnk lessz. Még biztos összefutunk itt a fórumon. Szia Erika
Én is az Argirist ajánlom,a muszaka nagyon finom,töltött paprikát,paradicsomot ettünk,és nekünk jó volt.Olcsóbb étkezésre a gyros tál a főutcán,azt hiazem,Obelix...
Egyébként az óriás palacsinta iszonyat finom volt, mi ott laktunk a következő sarkon, így ha napközben éhesek voltunk, akkor rögtön odamentünk. Bár akkorák, hogy egyikőnk sem tudta megenni. Párom valami édeset evett általában én meg a sonkás sajtost