Köszi! Nem kíváncsiskodom tovább az apartman felől..végül is oda csak aludni járunk majd, remélem végig jó időnk lesz!!!!
De azért még látogatom majd a fórumot, nem akarok lemaradni semmiről!
Rendben...egyenlőre nincs kérdésem...ja de mégis:D
Olvastam és a kis térkép is jelzi (Nei Pori várostérkép), hogy merre vannak kagylók...vagyis hogy bizonyos helyeken, azaz térképet nézve jobbra vannak jó kis kagylólelőhelyek!Igaz ez, érdemes arra elkószálni kagylót keresni!?!?
Szerintem nincs!!!!
Nem tudom hogy a párodnak hogy megy a merülés,de ha beúszol egy kicsit akkor megint le fog érni a lábacskád és aztán megint úszol egy kicsit és nagyon szép kagylókat lehet szedni és hozzáteszem elég nagyok...
Azt javaslom hogy te matraccal kövesd és akkor nem kell a párodnak a gyatyójába tömködni a kagylókat nehogy egy rák ollója kárt tegyen
Rendben...egyenlőre nincs kérdésem...ja de mégis:D
Olvastam és a kis térkép is jelzi (Nei Pori várostérkép), hogy merre vannak kagylók...vagyis hogy bizonyos helyeken, azaz térképet nézve jobbra vannak jó kis kagylólelőhelyek!Igaz ez, érdemes arra elkószálni kagylót keresni!?!?
Ez attól függ, hogy mennyi volt előtted a kagylókeresők száma
Kimondott lelőhely nincs. én tavaly a strand középső szakaszán találtam jópárat.
De támogatva Robi ötletét a partól úgy 50-100 méterre, még a strandhatáron belül nagyon szépeket és nagyokat lehet találni. A szomszéd pár minden reggel kiment merülni és gyönyörű darabokat hoztak felszínre
Mi pedig itt a fórumon készséggel segítünk minden Nei Pori és ahhoz kapcsolodó témakör-ök megoldásában
Sziasztok! Ha esetleg valakinek gondja lesz N.Poriban, nyugoddtan irjatok es a tolem telhetoen segitek, ha tudok. Akar egy kavera is beugorhattok, ha van kedvetek. Majd megirom a cimet, vagy a tel.szamot is, ha valakit erdekel.
Mi pedig itt a fórumon készséggel segítünk minden Nei Pori és ahhoz kapcsolodó témakör-ök megoldásában
Sziasztok! Ha esetleg valakinek gondja lesz N.Poriban, nyugoddtan irjatok es a tolem telhetoen segitek, ha tudok. Akar egy kavera is beugorhattok, ha van kedvetek. Majd megirom a cimet, vagy a tel.szamot is, ha valakit erdekel.
Mikor és merre leszel Nei Poriban...csak, hogy szavadon foghassunk