Tényleg sok a szúnyog Sartin??
Én eddig egyszer voltam Görögországban, Olimpic Beachen. Ott szinte mindig hínáros volt a víz Ettől eltekintve nagyon jó nyaralás volt. Várom már a mostanit is
Mi a hátizsákba gyűjtjük a szemetünket a parton, ha épp nincs a közelben szemetes. De láttam egypár érdekesen viselkedő, embernek nem nevezhető valamit. Főleg a szerbek keltettek bennem ilyen téren nagyon rossz benyomásokat.
A Mohito nem működik, csak a Makedonia.... Mi tavaly ott voltunk, és nagyon jó volt a hangulat, olyan igazi buli volt, mindenki táncolt már mindenkivel stb A zenék is olyan táncolhatók voltak... Arra, hogy mennyibe kerül a pia nem emlékszem, annyira vészes nem lehetett
Már annyira várom, hogy menjünk, ahogy ismerem magam már május elején elkezdtek vásárolgatni
Mi június közepén voltunk tavaly, és akkor gyönyörű tiszta volt a part, a Narancsparton azért volt néhány szemetes hely, de az még a tűrhető határon belül volt... Stavrosban amikor voltunk (május és szept. ugyanaz az év ) akkor elsőre szép tiszta volt, de a másodiknál valami borzalom... Úgyhogy tényleg az emberek teszik olyanná sajnos... De Sartiban egyébként is nagyon szép a part szerintem.
Ti hogy oldjátok meg kint a kaját?
Mi reggel pékségezünk, napközben vagy eszünk valahol, vagy viszont zacskós-konzerves dolgokat, este meg elmegyünk valahova enni... Most gondolkodok, hogy milyen zacskósakat vegyek... vagy konzervet, mert volt már, hogy valami iszonyatos volt amit vittünk, úgyhogy mentünk inkább óriáspalacsintázni
Bofefe!
Mi tavaly itt voltunk két hetet,de nagyon jó volt látni a filmedet.Hatalmas szerelmet érzek Görögország iránt,ezért még a hideg is futkosott rajtam amíg néztem.IMÁDOM!!!!!!!!!!