Körbenéztem más kölcsönző lapján ... 30 euróért már légkondisat is kapok...
Ezért írtam 5 kölcsönzőnek, hogy lehetséges-e, hogy az autót Fiscardoban vegyem fel... kíváncsi leszek mit válaszolnak, mert egyik sem ottani kölcsönző
Írt a Mercury autókölcsönző, hogy ők 40+7 euroért Fiscardoban kiadják nekem az autót, de sajna Matiz, így talán akkor már inkább helyben bérlünk 55 euroért Hyundai légkondisat 55 euróért.
Úgy látszik nincs mit tennem, muszáj lesz ilyen drágán bérelni.
Írtam neked a Zakynthosos topikban, esetleg emlékszel a hajókirándulásra hogy ki szervezte Kefaloniáról Zakynthosra?
Nagyon részt szeretnénk ilyenben venni,de azt mondták hogy ilyenre nincs lehetőség, és sajnso mi sem láttunk.
Ettől a bérlési ártól,hogy 55€/nap a kopasznak is égnek áll a haja...Ez majdnem 17000Ft és kéne egy kis nafta is bele mert annélkűl csak a lejtőn tudtok közlekedni...
Igen, emlékszem. én voltam
de nem kell itt semmit szervezni. reggel indulás előtt fél órával kimentek a kikötőbe , megveszitek a jegyet és irány Zante. ott vesztek egy térképet és ennyi. ja és ha olcsón akartok kék barlangot nézni, azt sem irodán keresztül tedd!!
igen, gondolom a buggi-ra gondolsz. nem tudom mennyi lehet, de igazából nem is tudom, hoyg Kefán láttam e ilyet. erre már nekem is fáj a fogam, de tuti közelebb van az ára egy autóhoz, mint egy motorhoz. de nem tudom.
Nekem nem lenne sürgős Kefalonia bejárása, DE a komp Lefkadáról 10.00ra ér Kefaloniára, és vissza pedig vagy 17-kor vagy 18-kor megy.
A következőket tervezzük megnézni: Emblissi, Myrtos, Melissani, Samiban ebéd, Svoronata, Trapezakin pedig a legfinomabb almás sütit enni és persze pancsolni egy jót.
Szerintem ez belefér 7 órába. Szerintetek??
Mondjuk még Petanihoz elmennék, nekem az jobban tetszett mint Myrtos, de az sajnso nem fér bele.
Andi!
Kocsink nem lesz, robogózni fogunk Lefkadán is, de ha Kefalonián is azt tennénk akkor a 7 óra csak utazással telne el :s
Firkamano temperamentumát és tempóját csak a fórumról ismerem (már az sem semmi, ahogy szervezi az utazást a szigetek között), de az az érzésem, ha az útitársak is bírják majd szusszal - képes lesz 7 óra alatt végigszáguldani a szigeten! Azt hiszem, Guiness rekordot fog dönteni!